ارائه شش معیار و ده ها مؤلفه در جهت اولویت بندی پژوهش های استان قم

عضو کارگروه آموزش و پژوهش و فناوری استان قم از ارائه شش معیار و ده ها مؤلفه در جهت اولویت بندی پژوهش های استان قم خبرداد و گفت: همچنین موانع کیفیت بخشی پژوهش ها استخراج شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، سومین نشست کارگروه آموزش و پژوهش و فناوری استان قم شب گذشته(۱۰آذر) در سالن نشست های استانداری قم برگزار شد.

 

« ناصر الهی» ضمن ارائه گزارشی از فرایند طرح تعیین اولویت های تحقیقاتی استان قم اظهار داشت: در ارتباط با روش شناسی تحقیق و اولیت بندی باید بگوییم منابع تحقیقاتی بسیار مغتنم و کمیاب است و در عین حال باید گره های زیادی را از مشکلات استان باز کند.

 

معاون پژوهش دانشگاه مفید افزود: ما بر این عقیده ایم وقتی یک درصد بودجه در اختیار تحقیقات قرار می‌ گیرد باید به بهترین نحو تخصیص پیدا کند به همین جهت از همان ابتدا تلاش کردیم که یک متد خوب و مناسبی برای این قضیه داشته باشیم.

 

الهی تصریح کرد: البته باید این متد در مجموعه ای که در نظر گرفتیم، چند وجهی بود و مدل های پیچیده ای داشت ولی با توجه به محدودیت هایی که داشتیم و از طرفی تعداد صاحب نظران و خبرگان زیاد نبودند مجبور بودیم متدی داشته باشیم که قابل پیاده شدن باشد.

 

عضو کارگروه آموزش و پژوهش استان قم با بیان این که در نهایت شش معیار برای اولویت بخشی پژوهش ها در نظر گرفته شده است، گفت: همین طور برای این که طرح های تحقیقاتی از کیفیت لازم برخوردار باشند 10 معیار از عناوین که پژوهش ها از وجود آنها رنج می‌ برد در نظر گرفتیم.

 

معاون پژوهش دانشگاه مفید تصریح کرد: ما در این کار تمامی سازمان های اجرایی که بالغ بر 50 دستگاه بود را در پوشش قرار دادیم و در فاز اول 11 دستگاه مورد پوشش قرار گرفت که در زمان مورد نظر 9 دستگاه عناوین پژوهشی خود را فرستادند.

 

وی یادآور شد: برای هر معیار تعدادی مؤلفه در نظر گرفتیم مثلا اگر یک سازمان در اولویت بندی های پژوهشی خود، برای اقتصاد نمره بالا می‌ دهند چه مؤلفه ای داشته است؟ این مؤلفه ها اعم از زیست محیطی، فرهنگی اجتماعی و سایر ملاک ها بودند.

کد خبر 862056

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha