تجاری سازی یافته های پژوهشی  زمینه ساز تحقق اقتصاد مقاومتی است

رضی بر از بین بردن خلا موجود بین پژوهش، فناوری و نوآوری تاکید کرد و گفت: تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی زمینه‌ساز تحقق اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، « احمد رضی» امروز( پنج‌شنبه، ۲۱ آذر) در آیین تجلیل از پژوهشگران برتر گیلان در استانداری با بیان اینکه تحقیق مادر علم است که منجر به دانش جدید می‌شود گفت: امروز پژوهش محور پیشرفت کشورها قرار گرفته و مدل توسعه، مدل دانایی‌محور است.


رییس دانشگاه گیلان پژوهشگران را دارای نقشی مهم در توسعه و افزایش بهره‌وری دانست و افزود: پژوهش از هدررفت منابع جلوگیری کرده و منجر به هدفمند شدن فعالیت‌ها می‌شود.


وی با تاکید بر اینکه پژوهش باید متناسب با نیازهای جامعه و در راستای معضلات کشور شکل گیرد تصریح کرد: پژوهش باید اثربخش باشد تا به فناوری تبدیل شده و در رونق تولید تاثیرگذار باشد.

 

رضی اظهارداشت: پژوهش‌ها باید منحر به تجاری‌سازی شود تا محصولات در گستره وسیع تولید و نیازهای جامعه را برطرف کند.


وی با انتقاد از عدم اثربخشی لازم پژوهش‌های موجود در روند توسعه کشور، رتبه پژوهش ایران در جهان را ۱۵ و متناسب با رتبه جمعیتی ایران اعلام کرد و ادامه داد: پژوهش در کشور با حمایت‌های نظام و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده و علاقه عمومی به علم جایگاه قابل قبولی دارد اما باید ارتقا یابد.


رییس دانشگاه گیلان بر از بین بردن خلا موجود بین پژوهش، فناوری و نوآوری جهت تجاری‌سازی ایده‌ها تاکید کرد و گفت: رتبه فناوری ایران ۴۷ و نوآوری ۶۱ است و در گام اول باید فاصله بین پژوهش و فناوری و سپس فناوری و کسب و کار از بین رود تا با اقتصاد پیوند خورده و اقتصاد دانش‌بنیان شکل گیرد که از ارکان اقتصاد مقاومتی است.

 

در پایان این جشنواره از ۲۲ پژوهشگر برتر استان به همراه ۱۵ پرسشگر، یک‌ دانشجو، یک‌ فناور، یک محصول صنعتی، یک طرح پژوهشی، یک واحد صنعتی و یک دستگاه اجرایی تجلیل شد.

 

 

 

 

کد خبر 867048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha