به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، «طاهره ماهرو زاده» امروز(چهارشنبه 27 آذر) در اجلاسیه اساتید، مدیران و دبیران پژوهشی جامعه المصطفی که در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد، با بیان این که دو رکن اصلی در آموزش و پژوهش استاد و طلبه هستند، اظهار داشت: وضعیت کنونی جامعه المصطفی و ارتقای آن در سطح ملی و بین المللی به گونه ای است که این گونه تلقی میشود که استاد تنها باید درس بدهد و کاری به طلاب در عرصه پژوهش نداشته باشد.
عضو هیأت علمی مجتمع آموزش عالی بنت الهدی افزود: با توجه به این که زمینه های لازم برای طلاب و اساتید در المصطفی وجود دارد و طلاب ما در سطح کارشناسی درس سمینار دارند ، لازم است اساتید با طلاب در این زمینه همراهی کنند تا کارهای علمی ما خروجی داشته باشد.
وی اضافه کرد: همچنین نشریات متعددی در المصطفی وجود دارد که لازم است توسط معاونت های پژوهشی به معرفی نشریات پرداخته شود و اعلام نیاز به نشریات به مدارس تابعه صورت بگیرد.
خانم ماهروز زاده با اشاره به نقش اساتید در آموزش پژوهش محور خاطرنشان کرد: لازم است که اساتید در طی یک ترم به طور کامل این دروس پژوهش محور را در تأمین محتوای مقالات پیش ببرند، البته برای رسیدن به این مرحله نیازمند ساز و کارهایی هستیم.
عضو هیأت علمی مجتمع آموزش عالی بنت الهدی ابراز داشت:الزام بیرونی باید از سوی المصطفی لحاظ شود، همچنان که ما در مؤسسه بنت الهدی از اساتید همکار و عضو هیأت علمی در هر سال یک مقاله علمی وپژوهشی خواسته ایم و همراه آن باید مقالات علمی ترویجی و علمی تخصصی برای ارتقای رتبه اساتید در نظر بگیریم.
نظر شما