به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین دکتر «حسن رضایی» امروز(چهارشنبه 27 آذر) در اجلاسیه اساتید، مدیران و دبیران پژوهشی جامعه المصطفی که در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به عرصه تدوین متون درسی در المصطفی گفت: اعضای محترم گروه های علمی میتوانند در این زمینه اقدام کنند، چراکه اهتمام ویژه ای در این زمینه لازم است.
رییس پژوهشگاه بین المللی المصطفی افزود: اگر اساتید و اعضای هیأت علمی صاحب جزواتی هستند که در کلاس های درس از آنها استفاده میکنند می توانیم با توسعه دادن در مراکز دیگر نیز از آنها استفاده کنیم و تبدیل به یک متنی برای مجموعه المصطفی باشد.
حجت الاسلام والمسلمین رضایی عنوان کرد: بحث دیگر موضوعات پایان نامه ها است که گاهی موضوعات تکراری است و کاربردی نیست و حاصل علمی ندارد؛ زمینه های مورد ابتلا و نیاز زیادی داریم که باید مسأله و مشکلی را حل بکند از این رو مجموعه موضوع شناسی پایان نامه را انجام داده ایم و بیش از دو هزار موضوع استخراج کرده ایم.
وی با تأکید بر این که باید به دنبال رفع نیازهای جامعه باشیم، گفت: در موضوع ترجمه هم این امکان فراهم شده که در حوزه پایان نامه نویسی در مقطع ارشد نیز قابلیت اجرا دارد و اگر مشارکتی بشود می توانیم نیازمندی های ترجمه ای خود را در قالب پایان نامه ارشد قرار بدهیم تا نتیجه کار نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
رییس پژوهشگاه بین المللی المصطفی خاطرنشان کرد: طلاب در مقطع تحصیلات تکمیلی میتوانند تعهدات خود را در پژوهشگاه انجام بدهند و ما می توانیم این تعهداتی را که داده اند در قالب پروژه هایی واگذار می کنیم تا هم کار خوبی هم انجام بشود که نیازی را برطرف کند و هم طلبه بتواند وظیفه خود را انجام داده و نمره کار علمی را کسب کند.
وی ابراز داشت: در ارتباط با موضوع یابی و نیاز سنجی پژوهشی باید بگوییم اگر کار خوبی حتی در قالب مسابقات علمی در مورد موضوع شناسی مورد نیاز مناطق برگزار شود، ما نیز کمک می کنیم که در این صورت با انجام کار علمی می توانیم موضوعات مورد نیاز پژوهش را نیز استخراج و استفاده کنیم.
نظر شما