به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، «سیداحمدرضا پیش بین» گفت: ما در این دانشگاه طی ۲ سال گذشته با توجه به نظام ۱۱ ساله، ورودی از آموزش و پرورش نداشتیم و امسال برای اولین بار از نظام ۳-۳-۶ دانشجو جذب این دانشگاه شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد: درگذشته تعداد دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی از پنج میلیون و ۸۰۰ هزار دانشجو به سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رسید که با همت واحدهای استانی و مراکز آموزش، علی رغم کاهش دانشجو در تمام نظامها حتی دانشگاههای سطح یک کشور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، امسال با تکمیل ظرفیت، نزدیک به ۲۳ درصد افزایش دانشجو در پذیرش مهرماه داشت.
وی گفت: میانگین سن ورودی های این دانشگاه چهار سال جوان تر شده است و متوسط معدل ورودی های ما امسال دو نمره افزایش پیدا کرده و اکنون بالای ۱۵ است و سهم دانشگاه جامع علمی کاربردی از آموزش عالی کشور هم اکنون ۱۰ درصد است که قرار است تا پایان برنامه ششم توسعه به ۳۰ درصد افزایش یابد.
وی افزود: در سطح وزارتخانه، توسط وزیر علوم، از دانشگاه جامع علمی کاربردی، به عنوان دانشگاه کیفی نام برده می شود و مدارک دانش آموختگان این دانشگاه ارزش دارد و به وفور ترجمه می شود و مورد توجه ویژه در خارج از کشور است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه کارآفرین است ولی نباید به همین مقدار بسنده کرد و کارآفرینی باید به نوآوری و تجاری شدن تبدیل شود و فعال کردن بخش خصوصی، یکی دیگر از نقاط قوت این دانشگاه است و در حال حاضر برنامه های آموزش مهارتی به عهده بخش خصوصی است،
وی بر ارتقاء کیفیت آموزشی تاکید کرد و گفت: دوره های کوتاه مدت آموزشی و تک پودمانها با توجه به اهمیت موضوع باید توسعه داده شود و اختیار بخش اعظمی از صدور مجوزها در این زمینه به استان ها سپرده شده است و واحدهای استانی می توانند در چارچوب تفاهم نامه ها دانشگاه با استانداری، آموزش دوره های ضمن خدمت کارکنان را به عهده بگیرد.
پیش بین ادامه داد: طی کردن مسیر جذب مدرسان وگسترش، توسط مراکز آموزشی از استانداردهای تعریف شده نظام آموزش عالی است به همین منظور طرح ساماندهی مدرسان در این دانشگاه مطرح شد.
نظر شما