به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، «حمیدرضا ناهیدی فرد» در جلسه مشترک معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری همدان پیشینه ای از فعالیت های کانونهای مساجد عنوان کرد و گفت: سال 1371 کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان همدان با 12 کانون فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون بیش از 500 کانون فرهنگی هنری مساجد در سراسر استان فعال است.
مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان همدان با بیان اینکه از ابتدای سال 97 گام اول شبکه فهما ، جهت ثبت اطلاعات کانون ها انجام شده است ، افزود: 25 هزار کانون فرهنگی و هنری در سراسر کشور موظف شدند اطلاعات کانونها را در قالب 32 شاخص و 92 مولفه در فضای مجازی فهما سایت بچه های مسجد بارگذاری می شود.
وی به دیگر فعالیت کانونهای مساجد در طی سال اشاره کرد و گفت: فعالیت کانونها در طی اوقات فراغت با برگزاری کلاس های مختلف فرهنگی، هنری، علمی، قرآنی جهت غنی سازی اوقات فراغت، اجرای طرح تلاوت نور، فعالیت خانه های نور، طرح تفسیر کوتاه، طرح شنبه های کتاب، برگزاری مناسبت های ملی و مذهبی، برگزاری دهه کرامت و ولایت از برخی فعالیت های اجرای است.
خروجی کانونهای مساجد نیروهای متعهد، با تجربه و موفق در جامعه است
«روح الله وجدی» در ادامه این نشست به نیروهای کانونهای مساجد اشاره کرد و گفت: اکثریت بچه های کانونهای فرهنگی هنری مساجد افرادی موفق در جامعه هستند.
معاون فرهنگی اجتماعی، شهرداری همدان افزود: کانونهای فرهنگی هنری مساجد به دلیل اینکه در جوار مساجد هستند قداست خاصی دارند و افرادی که در این مکان تربیت می شوند افرادی متعهد، باتجربه و موفق در جامعه هستند.
وی ادامه داد: کانونهای مساجد به عنوان برادر مجموعه ما هستند چرا که زمینه فعالیت ما نیز در 5 حوزه فرهنگی، هنری، اجتماعی، ورزشی و گردشگری است.
وی به فعالیت 17 فرهنگ سرا در استان همدان اشاره کرد و گفت: برگزاری کلاسهای مختلف از اقدامات این فرهنگسراها است.
وجدی با اشاره به اینکه شورای اجتماعی محلات در 12 محله در حال تشکیل است، بیان کرد: شورای اجتماعی محلات در 4 منطقه همدان تشکیل شده و در 8 منطقه دیگر نیز در حال تشکیل است.
در ادامه این نشست زمینه های فعالیت مشترک بین کانونهای فرهنگی هنری مساجد و معاونت فرهنگی شهرداری بیان و جهت بستن عقد تفاهم نامه بین دو ارگان بحث و گفتگو شد.
نظر شما