امر به معروف و نهی از منکر موجب احیای احکام الهی می شود

رئیس اداره فرهنگی و امور تبلیغ اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: امر به معروف و نهی از منکر موجب احیای احکام الهی می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، حجت الاسلام فیروز علی خسروی، رئیس اداره فرهنگی و امور تبلیغ اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: توجه به فریضه امر به معروف و نهی از منکر سبب می‌شود تا جامعه به سمت خودسازی واقعی و پالایش حقیقی حرکت کند.
 

وی ابراز داشت: همه مسلمانان وظیفه دارند که ابزارهای درست و شایسته امر به معروف و نهی از منکر را بشناسند تا با استفاده از این الگوی شایسته بتوانند در جامعه فضایل را گسترش و رذیلت‌ها را از بین ببرند.
 

این مقام مسئول با یادآوری اینکه عمل به این فریضه الهی در زندگی فردی و اجتماعی نقشی بی‌بدیل دارد، تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر سبب احیای احکام الهی، پیشگیری از معاصی و دیگر آسیب‌هایی می‌شود که ممکن است جامعه را تهدید کند.
 

رئیس اداره فرهنگی وامور تبلیغ اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان، پرهیز از رفتار بی‌تفاوتی در برابر اعمال و گفتار دیگران را برخلاف اعتقاد و شیوه مرسوم امر به معروف و نهی از منکر دانست و اضافه کرد: در اسلام همه مؤمنان نسبت به همدیگر مسئول هستند و نباید طوری تلقی شود که عده‌ای تنها خود را مسئول رفتار و کردار خودشان بدانند و از تذکر دادن به برخی ناهنجاری‌ها و بداخلاقی‌های دیگر پرهیز کنند.
 

این مقام مسئول، بهار امر به معروف و نهی از منکر را ماه خون و قیام و ایام سوگواری اباعبدالله‌الحسین (ع) یاد کرد و ادامه داد: امام حسین (ع) با قیام تاریخی خود این فریضه الهی را احیا کرد و به همه ملت‌ها نشان داد که بزرگ‌ترین معروف سر فرود نیاوردن در برابر استبداد و احساس حریت و آزادگی داشتن است.
 

وی ادامه داد: این فریضه دارای مراتبی است که از مرتبه ی نخست، یعنی انزجار قلبی آغاز و بعد از آن، امر و نهی زبانی و در نهایت به امر و نهی فعلی ختم می شود .
 

به گزارش روابط عمومی تبلیغات اسلامی زنجان، حجت الاسلام خسروی با بیان اینکه ترک امر به معروف و نهی از منکر از زمینه های روحی و روانی افراد سرچشمه می گیرد که ریشه در تربیت نفس انسان دارد، گفت: اسلام اهمیت و اهتمام فراوانی به مسایل اجتماعی دارد تا آن جا که فریضه ای مانند امر به معروف و نهی از منکر را که دستوری جامعه ساز است از فروض و واجبات قرار داده است و به عنوان یکی از فروع دین مطرح ساخته است.
 

وی ابراز داشت: برگزاری چهارمین نمایشگاه بین المللی فرهنگ عاشورایی از (2 تا 7 محرم) در محل نمایشگاه های بین المللی کاسپین، برگزاری گردهمایی توجیهی برای مبلغین استان، برگزاری گردهمایی توجیهی برای مسئولین هیئات مذهبی استان، برگزاری دوره های آموزشی برای مداحان به مدت 120 ساعت، توزیع اقلام فرهنگی مابین شبکه تبلیغی، مبلغین، مداحان و مسئولان هیئات مذهبی، اهداء کتاب به کتابخانه های تخصصی حوزه دین و دبیرستان ها و مراکز روستایی و برگزاری مسابقه حفظ زیارت عاشورا در بین اقشار مختلف استان از جمله برنامه های اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان در ماه محرم است.
 

حجت الاسلام خسروی از دیگر برنامه های این اداره کل به تعیین رتبه مادحین با صدور کارت های ستایشگر، ذاکرین، مادحین و پیرغلامان، برگزاری محافل ادبی در محل نمایشگاه کاسپین، برگزاری گفتمان های دینی با موضوع محرم و بصیرت به تعداد 312 جلسه در مدارس استان، پاسخ به شبهات دینی در مراکز مشخص، دعوت از چهره های دینی خارجی بیش از 20 کشور،اعزام مبلغ به مراکز شهری و روستایی و مدارس و مراکز آموزشی به تعداد 1200 نفر،اعزام مبلغات به مراکز شهری و مدارس و مراکز آموزشی به تعداد 100 نفر،هماهنگی برای آماده سازی مساجد جهت استقبال از برنامه های محرم و روحانی به تعداد 1200 باب، تشکیل جلسه شورای تبلیغ به منظور انسجام بخشی به امور تبلیغی استان در مرکز مدیریت حوزه علمیه و برگزاری گردهمایی مبلغات استان در دهه سوم محرم الحرام اشاره کرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 87439

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha