«امیر عباس لطفی» در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان در خصوص برنامه های ستاد مبارزه با مواد مخدر برای پیشگیری از اعتیاد در مساجد گفت: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد با توجه به گستردگی که در مناطق مختلف شهری و روستایی دارند از توان و ظرفیت بالایی برای همکاری در زمینه مقابله، پیشگیری و آگاهسازی جوانان از اثرات مخرب استفاده از مواد مخدر دارند.
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه اولویت ما در پیشگیری ازاعتیاد کانون های فرهنگی هنری مساجد است تصریح کرد: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته در صدد ارتقاء ظرفیت مساجد برای پیشگیری اولیه از اعتیاد هستیم.
وی اظهار کرد: مساجد از محیط هایی است که افراد انس و الفت زیادی با آن دارند بر همین اساس حدود 9 هزار روحانی و مبلغ برای آموزش و پیشگیری از اعتیاد در مساجد در نظر گرفته شده است.
لطفی خاطر نشان کرد: اینگه چگونه و با چه اقدامات و برنامه هایی جوانان را جذب مساجد کنیم ،این مساله بستگی به خود روحانیون و مبلغان دینی دارد که چگونه و با چه شگردی نسل جوان را جذب کنند و با برنامه های متنوع خود ما را هم در انجام ماموریت های خود یاری کنند تا اقدامات صورت گرفته تاثیر گذاری بیشتری در جامعه داشته باشد.
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: همچنین در این راستا طرحی ویژه با نام «هر مسجد، یک برنامه پیشگیری» داریم، در این برنامه روحانیان و افرادی که در کانونهای فرهنگی مساجد حضور دارند درگیر این برنامه میشوند و به خانوادهها، نوجوانان و جوانان آموزشهای لازم را ارائه میدهند.
لطفی بیان کرد: بنابراین مساجد به عنوان مردمی ترین و معنوی ترین سازمانهای مردم نهاد از ظرفیت بالایی برای جلب مشارکت مردمی در عرصه های مختلف اجتماعی فرهنگی در محله و در سطح منطقه و ملی با هدف پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی برخوردارند.
وی با اشاره به طرح یاریگران زندگی اظهار کرد: این طرح براساس تفاهم نامه ای که بین دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر و وزارت آموزش و پرورش منعقد شده کار خود را آغاز کرده است در راستای اجرای این طرح از ظرفیت موجود در ورزشکاران و هنرمندان نیز استفاده می شود ضمن اینکه از همکاری اصحاب رسانه هم استقبال می کنیم، ما جلسات متعددی با وازارت آموزش داشتیم، امیدواریم که با همکاری آنها اقدامات پیشگیرانه خود را به خوبی انجام دهیم.
نظر شما