اندیشه ای که با خون آمیخته شود پایداری اش تضمین شده است

معاون پژوهشی اداره آموزش و پرورش استان گیلان،با بیان اینکه اندیشه ای که با خون آمیخته شود پایداری اش تضمین شده است، گفت: قیام امام حسین(ع) قابل قیاس با هیچ انگیزه و اندیشه ای نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، همایش استانی، پژوهشی ادبیات عاشورایی با عنوان"تشنگان سیراب" به مناسبت ایام سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) امروز(9 آذر) در سالن اجتماعات معلم آموزش و پرورش ناحیه یک رشت، برگزار شد.

 

در این همایش که با حضور بیش از 200 نفر از فرهنگیان رشت برگزار شد، مجید قصاب زاده، معاون پژوهشی اداره آموزش و پرورش استان گیلان، انقلاب اسلامی ایران را برگرفته از فرهنگ عاشورایی دانست و گفت: امام حسین(ع) می دانست که قیامش در یک نقطه کوچک از دنیا چه حادثه عظیمی را خلق می کند.

 

وی افزود: قیام امام حسین(ع) قابل قیاس با هیچ انگیزه و اندیشه ای نیست چرا که اندیشه امام حسین(ع) الهی بود.

 

قصاب زاده با اشاره به دو حرکت استراتژیکی و تاکتیکی ما در برخورد با موانع، گفت: استراتژی ما این است که اگر مشکلی برای خط قرمزهای ما پیش آمد بایستیم و با آن بجنگیم تا پیروز شویم.

 

فرهنگ بکا یکی از تاکتیک های عاشوراست
وی با تاکید بر اینکه، باید نهضت عاشورایی ادامه داشته باشد، ادامه داد: یکی از تاکتیک های عاشورا، فرهنگ بکا"گریه کردن و اشک ریختن" است.

 

قصاب زاده ادامه داد: باید خوبی ها را نشر دهیم و چه خوبی بالاتر از خوبی امام حسین(ع) می تواند باشد.


وی قلم و خون را از دیگر تاکتیک های فرهنگ عاشورایی دانست و بیان کرد: باید قلم را همانند اندیشه فرض کنیم چرا که بسیاری از اندیشه ها و تفکرات در موقع و موضع تفکر و اندیشه، مانده است.

 

قصاب زاده، با بیان اینکه اندیشه ها باید انتشار یابند تا رسالت خود را انجام دهد، اذعان کرد: البته بسیاری از اندیشه های ناب نیز هستند که بعدها به انحراف کشیده می شوند.

 

وی با تاکید بر اینکه وقتی اندیشه ای با خون آمیخته شود پایداری اش تضمین می شود، افزود: اعتقاد اسلامی و الهی امام حسین(ع) نیز بر این بود تا پایداری دین اسلام را با ایثار خون خود و یارانش قوام و دوام ببخشد.

 

قصاب زاده، اظهار کرد: خطبه حضرت زینب(ع) همانند قلم عمل کرد و این اندیشه را گسترش داد و امروزه با ارایه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی می توانیم سهمی در ماندگاری خون رنگین امام حسین(ع)و یارانش داشته باشیم.

 

ارسال130 مقاله از سراسر گیلان به دبیرخانه همایش پژوهشی ادبیات عاشورایی
زینب قربان پور، دبیر برگزاری همایش پژوهشی ادبیات عاشورایی و مدیر گروه ادبیات ناحیه(1) آموزش و پرورش، نیز اظهار کرد: فراخوان ارائه مقالات در این جشنواره در چهار محور "ادبیات عاشورایی در ایران و جهان"، "هنر نمایش مذهبی تعزیه"، "ادبیات عاشورایی در کتاب های درسی" و"ادبیات عاشورایی در گیلان"، انجام گرفت.

 

وی گفت: 130 مقاله از سراسر استان به دبیرخانه این همایش ارسال شد، که از مجموع مقالات ارسال شده 9 مقاله در سه محور پذیرفته شد و محور "ادبیات عاشورایی در گیلان"، به دلیل استقبال کم، از همایش دور ماند و رتبه ای نداشت.

 

قربان پور، همچنین بیان کرد: علاوه بر شرکت کنندگان فرهنگی، 27 مقاله نیز در بخش دانش آموزی به دبیرخانه این همایش ارسال شد که قرار است در این بخش نیز همایشی جداگانه با موضوع امام حسین(ع) و امام حسن(ع) با عنوان"راز اشک" در صفر ماه سال جاری، برگزار شود.

 

وی پاسداشت فرهنگ عاشورا، برقراری ارتباط سازنده بین محتوی آموزشی و تعمیق باورهای دینی را از اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد.


پایان پیام/

 

کد خبر 88054

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha