«آنیتا مظفری» روز سه شنبه (24 دی) در گفتگو با خبرگزاری شبستان در بوشهر با اشاره به برگزاری نشست هماندیشی برنامههای کتاب خوانی با حضور سازمانهای مردم نهاد در استان بوشهر اظهار داشت: بندر بوشهر در ۲ اسفندماه سال ۹۵ با ارائه ۳۲ طرح نوآورانه و با شعار «راههای رسیدن به آزادی گران است؛ کتاب یک استثناست» موفق شد عنوان پایتخت کتاب ایران را برای یک سال (۱۳۹۶) تصاحب کند.
معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر با تاکید بر ضرورت احیای طرحهای پایتخت کتاب ایران در بوشهر تصریح کرد: تبادل کتاب، میلاد (ویژه تولد)، کتاب آزادی (ویژه زندانیان)، دیوار مهربانی و ایستگاه مطالعه و نذر کتاب از جمله طرحهای پایتخت کتاب ایران در بوشهر بود که احیای آنها ضروری است.
مظفری با اشاره به اینکه ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی اصلی فرهنگ و هنر در استان به تنهایی قادر به برگزاری برنامههای فرهنگی و هنری نمی باشد تصریح کرد: سازمانهای مردم نهاد با توجه به جایگاه مهم و نفوذپذیری که در جامعه دارا می باشند می توانند به عنوان بازوی توانمند در این خصوص به کمک اداراه فرهنگ و ارشاد آماده و در این ارتباط نقشی ویژه ای را ایفا کنند.
وی با تاکید بر اینکه در عصر ارتباطات و تکنولوژی مطالعه کتاب یکی از نیازهای مهم جامعه می باشد بیان کرد: ترویج و توسعه فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی در سطح جامعه میتواند تأثیر باورنکردنی بر روی ذهن و عملکرد انسان در زندگی شخصی و اجتماعی داشته باشد.
مظفری با اشاره به اینکه مهمترین فاکتور در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی ارائه طرح و ایدههای نو و خلاقانه در قالب هنر می باشد ادامه داد: با ارائه طرح و ایدههای نو و خلاقانه در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در سطح جامعه نه تنها زمینه ی مناسبی جهت استفاده بهینه جوانان و نوجوانان از این مهم را فراهم میسازد بلکه باعث کاهش آسیبهای اجتماعی در سطح جامعه نیز میشود.
وی افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر از طرح و ایدههای نو و خلاقانه در راستای ترویج و توسعه فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی در سطح جامعه استقبال و حمایت می کند.
معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر اثرگذاری و اهمیت سازمانهای مردم نهاد را در حوزههای مختلف مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: سمنها به عنوان پل ارتباطی و مشاور، حضورشان در برنامهها الزامی است.
نظر شما