آموزه های امام علی(ع) مبتنی بر ترویج آگاهی و دانایی در جامعه است

سید عباس صالحی با بیان اینکه راه مبارزه با آسیبهای فردی و اجتماعی مبارزه با جهالت است، گفت: امام علی(ع) در آن زمان با بدعتهای فرهنگ جاهلی جامعه خود مقابله می کردند و فرهنگ انسانی مبتنی بر آگاهی و دانایی را تبلیغ می کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، «سید عباس صالحی» در آئین اختتامیه کنگره بازخوانی ابعاد شخصیتی امیرالمومنین امام علی(ع) که پیش از ظهر امروز (پنجشنبه، 26 دی) در موسسه تحقیقات و نشر معارف اهل بیت(ع) برگزار شد، گفت: امیرالمومنین قرآن ناطق و روح الهی در جهان مادی است که اگر همه ملائک و انسانها قرنها در مورد ایشان بگویند و بنویسند بازهم کم خواهند آورد.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه «جرج جرداق» مسیحی در کتاب معروفش پیرامون امام علی(ع) از یک منظر به وجود ایشان پرداخته است، اظهار داشت: جامعه ما نیازمند اینچنین کتابهایی از نگاه های دیگر است.

 

وی با تاکید بر اینکه امام علی(ع) در آن زمان با بدعتهای فرهنگ جاهلی جامعه خود مقابله می کردند و فرهنگ انسانی را تبلیغ می کردند، تصریح کرد: آنچه که ایشان در جامعه ترویج می کردند مبتنی بر آگاهی و دانایی است و امام(ع) در روایتی بیان می کنند که «هیچ شرافتی با دانایی برابری نمی کند» که این روایت نشان از همین مسئله دارد.

 

صالحی دانایی را گمشده مومن برشمرد و افزود: راه مبارزه با آسیبهای فردی و اجتماعی مبارزه با جهالت است و مومن شهر به شهر و کشور به کشور به دنبال دانایی می گردد.

 

وی با تاکید بر اینکه اگر امام علی(ع) نبود تمدن قرن دوم و سوم شکل نمی گرفت، گفت: علی(ع) تراز انسان را عقلانیت می دانستند.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه تعالیم امام علی(ع) در روابط انسان با خود و دیگران سرشار از کرامت انسانی است، خاطرنشان ساخت: در این زمینه نامه های امام(ع) به عاملان زکات درس آموز است./

 

کد خبر 881654

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha