خبرگزاری شبستان - یزد؛
تولید به عنوان یکی از شاخص های توسعه یافتگی جوامع است و امروز نیز با توجه به گسترش فناوری اطلاعات و ارتباطات می توان از تولید به عنوان گامی در جهت توسعه و همچنین معرفی خود به جوامع مختلف دانست.
کشور ما نیز به عنوان یک کشور تولید کننده است که توانسته تولیدات مختلفی را در عرصه های مختلف داشته باشد و حتی در زمینه صادرات گام های موثری بردارد.
استان یزد به عنوان شهری صنعتی با توجه به وجود معادن و منابع متعدد، نقش به سزایی در تولیدات کشور دارد و در رتبه های برتر کشوری قرار دارد.
با توجه به تحریم ها و مشکلاتی که از سوی کشورهای خارجی بر کشور ما تحمیل شده ، مقام معظم رهبری نیز تاکید ویژه ای بر اقتصاد مقاومتی و تولیدات داخلی داشته اند به نحوی که نامگذاری سال نیز بر این اساس بوده است.
به تبع آن در استان یزد شاهد ظهور و بروز برخی از تولیداتی بوده ایم که امروز توانسته اند با مدل های مشابه خارجی رقابت کنند و با وجود تحریم های متعدد، به خوبی در سطح کشور خود را مطرح کنند.
یکی از این مراکز شرکت « سی نور» است که خبرگزاری شبستان با حضور در این مرکز، گفت و گویی با مدیرعامل این شرکت تولیدی و بازدید از این مرکز داشته است.
علی تقی زاده، مدیرعامل این واحد که به عنوان کارآفرین برتر سال 97 نیز انتخاب شده است، با اشاره به چگونگی آغاز فعالیت خود گفت: این واحد تولید در ابتدا با درخواست یک وام 100 هزار تومانی از کمیته امداد شروع شد و امروز به جایی رسیده که به عنوان کارآفرین برتر سال97 انتخاب شده است.
وی که کارخانه خود را در محیطی محدود و روستای اکرم آباد از توابع بخش مرکزی یزد راه اندازی کرده است، اکنون با بیش از 20 سال سابقه توانسته تعداد نیروی خود را به 92 نفر افزایش دهد که تعداد 28 نفر از آنها اعضای خانواده اش هستند.
تقی زاده گفت: تولیدات این واحد تولیدی به کشورهای عراق، افغانستان، ارمنستان و ازبکستان ارسال می شود که امیدواریم بتوانیم با کیفیت بهتر به کشورهای دیگر منطقه نیز صادر کنیم.
وی ادامه داد: اگرچه فضای ما در این مرکز محدود است اما با همین فضا سالانه 80 هزار انواع چراغ روشنایی تولید می کنیم و امیدواریم به زودی ساختمانی جدید ایجاد کرده و به آن مرکز منتقل شویم.
تقی زاده که با عنوان کارآفرین برتر کشور نیز انتخاب شده، تنها درخواست خودش را مبنی بر خرید محصولاتش دانست و گفت فعلا درخواستی ندارم اما مسئولان می توانند با خرید محصولات ، رونق را به کار من داده و زمینه را برای فعالیت بیشتر من فراهم کنند.
وی ادامه داد: من در واحد تولیدی خودم از نیروهای تحت پوشش بهزیستی نیز استفاده می کنم که تعدادی از معلولان را مشغول به کار کرده ام اما هیچ گونه درخواستی از اداره بهزیستی نداشتم و معتقدم که خداوند متعال برکت این کار خیر را به من و خانواده ام داده است.
این کارآفرین برتر بیان کرد: من تنها تولید کننده ای هستم که در تمامی محصولات خود بیش از 85 درصد بومی سازی می کنم و تنها 15 درصد از تولیدات من مربوط به صادرات است که به همین دلیل به عنوان کارآفرین برتر انتخاب شده ام.
وی گفت: تمامی محصولات من 10 سال ضمانت پس از خرید و تعمیر و نگهداری دارد که ما معتقدیم باید محصولات به بهترین کیفیت در اختیار مردم قرار گیرد.
تقی زاده بیان کرد: من در هیچ استانی نمایندگی ندارم و خرید مستقیم از مرکز داریم.
مدیرعامل شرکت سی نور از پرداخت به موقع حقوق و مزایای کارگران خود گفت و بیان کرد خوشبختانه تا الان هیچ چک برگشتی و وام معوق نداریم و با وجود 12 مکان مستاجری باز هم سعی کرده ایم رضایت را کسب کنیم.
وی در پایان گفت: خط قرمز من خانواده و آبروی من است.
اما آنچه که در این بازدید و گفت و گو بیان شد، شاهد اهمیت توجه به تولید داخل و همچنین خرید از این واحدهای تولیدی است و در صورتی می توان بر تولید داخل تکیه کرد که تقاضا نیز از این مراکز وجود داشته باشد و به جای خرید مدل های مشابه خارجی از این تولید داخل استفاده شود.
نظر شما