به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام «مهدی دانشمند» در نشست «بصیرت فاطمی» که شنبه، ۱۲ بهمن در مسجد شهید بهشتی (واقع در تهران، خیابان نبرد، میدان نبرد) برگزار شد با بیان اینکه همه علمای اهل سنت، به جایگاه برجسته امیرالمومنین (ع) در قرآن اشاره کرده اند، گفت: بعضی از آنها شان ۸۰ آیه و بعضی نیز بیش از هزار آیه از قرآن کریم را امیرالمومنین امام علی (ع) دانسته اند.
این خطیب دینی با طرح این سوال که چگونه علمای اهل سنت با اذعان به فضائل امام علی(ع) شیعه نمی شوند، اظهار کرد: یکی از بهترین پاسخ ها را می توان در کلام مستبصرین یافت. من از یکی از آنان که زمانی وهابی تندرویی بود و دارای مدرک دکتری است، پرسیدم، چرا شیعه شدی؟ پاسخ داد: در جریان تحقیقی درباره کودتاها دریافتم که سلب حق صاحبان حق در حوزه حکومت داری علت اصلی کودتاها است. همین جرقه ای در ذهنم زد و از خود پرسیدم، اگر امیرمومنان علی (ع) حق حکومت نداشت، چرا باید تمام حملات نسبت به امیرالمومنین (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) و اعضای خانواده آنها باشد؟
وی خطاب به اهالی مسجد شهید بهشتی یادآور شد: خوب است از چنین مستبصرانی برای آگاه شدن مردم و پاسخ به شبهات نسل جوان دعوت کنید.
حجت الاسلام دانشمند بیان اینکه وهابیت سرمایه گذاری فراوانی در فضای مجازی انجام داده است و جوانان ما تلفات زیادی در این فضا داده اند، بیان کرد: برای مثال اخیرا در این فضا بحث هایی درباره تاریخچه شکل گیری آخوندها مطرح و حتی علامه مجلسی را جزو آخوندهایی معرفی کرده اند که توسط استعمارگران تربیت شده است!! اگر جوان ما با معارف به درستی آشنا نباشد اسیر این انحرافات و شبهات می شود.
وی در ادامه به جایگاه مسجد در مکتب فکری و عملی علامه مجلسی اشاره کرد و گفت: این علامه صرفا یک امام جماعت نبود بلکه مسجد را به پایگاه دین داری، تربیت طلاب و برگزاری کلاس درس تبدیل کرد.
.این خطیب دینی افزود: به قول ما اصفهانی ها، «امام جماعت باید پاشکستهی مسجد باشد» همانطور که علامه مجلسی، مسجد را مرکز تمام فعالیت های دینی، فرهنگی و علمی خود قرار داده بود
وی در ادامه بر لزوم تخصصی شدن کارها از جمله در حوزه مدیریت مسجد تاکید کرد و گفت: ما در جامعه خود، نیازمند ائمه جماعاتی همچون علامه مجلسی هستیم که پاشکستهی مسجد باشد.
وی در ادامه با اشاره به موضوع علاقه یک دانشمند کانادایی که با خواندن کتاب نهج البلاغه، شیعه شد، خاطرنشان کرد: شنیدن سخنان این دسته از افراد، هم موجب افتخار ما به شیعه شدن مان می شود و از سوی دیگر، باید گریه کنیم که چرا با آمدن نام امام علی (ع) ابتدا به یاد شمشیر می افتیم. این درحالی است که وقتی در ایننرنت کلمه «سنی» را جستجو می کنیم ابتدا نماز باشکوه اهل سنت در مسجدالحرام می آید. باید بیشتر کار کنیم تا وقتی نام حضرت علی (ع) می آید ابتدا به یاد خطبه های بی الف و بی نقطه ایشان بیفتیم.
نظر شما