نقش پیشوای چهارم شیعیان در تبلیغ و پیام‌رسانی عاشورا بسیار ممتاز است

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با اشاره به نقش امام سجاد(ع) بعد از واقعه کربلا، گفت: نقش پیشوای چهارم شیعیان در تبلیغ و پیام‌رسانی عاشورا بسیار ممتاز است.

طیب صفری، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، با اشاره به نقش امام سجاد(ع) بعد از واقعه کربلا به خبرنگار شبستان گفت: پس از واقعه عاشورا، امام سجاد(ع) در مهم‌ترین و حساس‌ترین دوران قرار گرفت و وظیفه تداوم و ترویج پیام‌های نهضت عاشورا را بر دوش داشت.


وی عنوان کرد: پیشوای چهارم شیعیان بعد از واقعه عاشورا به بیان مظلومیت و افشای فساد حکومت یزید پرداختند و حتی در خطبه‌ای پیام عاشورا را ابلاغ کردند.


مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه،‌ با تاکید بر اینکه امام سجاد(ع) در طول 35 سال امامت پیام کربلا را برای همگان تبیین کردند و معارف اسلامی را به مردم آموختند، اضافه کرد: امام سجاد(ع) با اطاعت فرمان ولی و امام عصر خود از شرکت در میدان جنگ و مبارزه خودداری کردند.


وی با بیان اینکه نقش پیشوای چهارم شیعیان در تبلیغ و پیام‌رسانی عاشورا بسیار ممتاز است، گفت: ‌امام سجاد(ع) در محافل مختلف با شیوه‌های مختلف بسیاری از نکته‌ها و آموزه‌های عاشورائیان را باز‌گو می‌کردند تا یاد و خاطره رشادت‌ها و فداکاری‌های امام حسین(ع)همواره در اذهان زنده بماند.


صفری، عنوان کرد: تلاش های امام سجاد (ع) در شام به نتیجه رسید، یعنی اهل شام متوجه جنایات یزید و عظمت جایگاه اهل بیت شده بودند، سخنرانی‌ها و روشنگری‌های امام سجاد (ع) سبب شد، یزید گناه این اقدام را به گردن ابن زیاد بیندازد و او را لعنت کند و در آخر هم امام سجاد (ع) را با احترام به مدینه منوره بفرستد.


مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه ادامه داد: در مدینه منوره نیز امام سجاد (ع) به بیان مظلومیت خود و افشای فساد حکومت یزید پرداخته و حقایق و فجایع قیام عاشورا و جنایات امویان را برای مردم مدینه بازگفت و ماجرای اسارت خود و عده ای از بازماندگان شهیدان کربلا را برایشان شرح داد که نقش مهمی در ثبت واقعه کربلا داشت.
 

صفری اظهارداشت: یکی از مهم ترین شیوه های امام سجاد علیه السلام در پیشبرد اهداف قرآن و اهل بیت (ع) پرورش انسان های مستعد و آماده کردن آنان برای مبارزه فرهنگی - عقیدتی با معارضان و مخالفان قرآن و اهل بیت(ع)بود.


مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه، در ادامه صحیفه سجادیه امام (ع) را دریای بیکرانی از عرفان و معرفت معرفی کرد و افزود: یکی از موارد بارز زندگی امام سجاد (ع) آموزه‌های آن حضرت در قالب دعا و نیایش است، در واقع خفقان حاکم بر دوران زندگانی امام سجاد (ع) متجر به بیان مضامین اخلاقی، اجتماعی و سیاسی در قالب دعا شد.


پایان پیام/

 

کد خبر 89350

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha