در مدیریت رسانه ای و فضای مجازی با ضعف های جدی رو به رو هستیم

دانشیار دانشگاه باقرالعلوم(ع) در ارائه گزارشی از کمیسیون تخصصی «چیستی، چرایی و چگونگی تحقق بیانیه گام دوم» گفت: ما در مدیریت رسانه ای و فضای مجازی با ضعف های جدی رو به رو هستیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین «سید محمدحسین هاشمیان» در اختتامیه همایش ملی «بیانیه گام دوم و تمدن نوین اسلامی» که عصر امروز(پنجشنبه 24 بهمن) در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، به گزارشی از کمیسیون تخصصی «چیستی، چرایی و چگونگی تحقق بیانیه گام دوم» پرداخت و اظهار داشت: ما با تحلیلی که در محتوای بیانیه داریم هم در مقام فهم و هم در مقام تبیین چرایی و همینطور سیاست پردازی برای رسیدن به اهداف بیانیه سه رکن جدی پیش رو داریم.

 

رئیس چیستی، چرایی و چگونگی تحقق بیانیه گام دوم با بیان این که یک رکن بحث امیدافزایی است، گفت: دوم مدیریت جهادی و سوم جوان گرایی است، در مقالاتی که در این کمیسیون ارائه شد تلاش بر این بود که این سه رکن را اولا تبیین کنیم و ثانیا عناصر مرتبط با این سه رکن از جمله فضای مجازی، هنر، مطالعات اجتماعی و رسانه را مورد تأکید قرار بدهیم.

 

وی افزود: فضای مجازی و امید افزایی توسط دکتر اسماعیلی ارائه شد که در آن تأکید شد که بیانیه گام دوم انقلاب در فضای امیدآفرینی تدوین شده و الان زمینه هجمه به این امید در فضای مجازی است که در این مقاله به خوبی ابعاد این عملیات رسانه ای با تأکید بر فضای مجازی مطرح شده و به راهکارهایی در جهت مقابله این بحث پرداخته شد.

 

حجت الاسلام والمسلمین هاشمیان در ادامه عنوان کرد: محور دیگر بحث تصویر پردازی بود که دومقاله در این فضا داشتیم که یک مقاله با عنوان جهاد آکادمیک برای اقامه جهاد امید آفرینی بود که با یک نگاه انتقادی بحث مدیریت تصویر را به چالش کشیده بود و معتقد بود در این وقایع اخیر بعد از موشک باران پایگاه آمریکایی که ما دست برنده را داشتیم ولی در مدیریت رسانه ای با ضعف جدی رو به رو بودیم و آورده های خود را نتوانستیم مضاعف کنیم.

 

وی با اشاره به این که در حوزه مدیریت جهادی مقاله ای با عنوان «تأملی در نسبت بیانیه گام دوم انقلاب و مدیریت جهادی» ارائه شد، گفت: نگارنده این مقاله بر سه مسأله سرشت انقلاب، سرگذشت انقلاب و سرنوشت انقلاب مورد تأکید قرار داده و بر بحث مدیریت جهادی و سبک مدیریت حضرت امام(ره) و تأسیس 11 نهاد جهادی تا اوایل دهه شصت را مورد اشاره قرار داده بود.

 

دانشیار دانشگاه باقرالعلوم(ع) بیان داشت: در محور بعدی مقاله ای تحت عنوان چیستی و چرایی و چگونگی جوان گرایی در گام دوم انقلاب اسلامی از منظر مقام معظم رهبری ارائه شد که تأکید می‌ کرد نباید جوان گرایی را در چارچوب فرد و در چارچوب سن ببینیم.

 

وی عنوان کرد: همین طور در مقاله ای به ظرفیت هنر و سینما برای تمدن تمدن سازی پرداخته شده بود که عنوان این مقاله «سینما و بیانیه گام دوم انقلاب» بود و در این مقاله نیز به مطالب مهمی اشاره شده بود.

کد خبر 893821

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha