استقبال چشمگیر کانون‌های مساجد از بخش قرآن رویداد ملی «فهما»/ افزایش شرکت‌کنندگان جشنواره «مدهامتان» به ۱۰۰ هزار نفر

سعادتی با بیان‌اینکه چهار محور در بخش قرآن و عترت رویداد ملی «فهما» در نظر گرفته شده، گفت: اگر زمانی ۳۰ هزار نفر در جشنواره «مدهامتان» شرکت می‌کردند، به برکت «فهما» شمار افراد شرکت‌کننده در آن به بیش از ۱۰۰ هزار نفر رسیده است.

مرتضی خواجوند- به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد  خبرگزاری شبستان، «سعید سعادتی» در جلسه داوری بخش قرآن و عترت رویداد ملی «فهما» که امروز (دوشنبه، 28 بهمن ماه) در محل ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور آغاز شد با اشاره به تشکیل شورای سیاستگذاری این ستاد پس از 25 سال به همت حجت الاسلام والمسلمین دکتر حبیب رضا ارزانی و به ریاست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: دستگاه های مختلف کشور از جمله سازمان بسیج مستضعفین، مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور، وزارت آموزش و پرورش، مرکز رسیدگی به امور مساجد، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان اوقاف و امور خیریه و شهرداری تهران عضو این شورا هستند.

 

معاون فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور افزود: خیلی ها به ما ایراد گرفتند که ساختار ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد چندان مشخص نیست لذا با تشکیل شورای سیاستگذاری این ستاد و برگزاری منظم جلسات آن به ریاست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این ایراد برطرف شد.

 

وی در ادامه به موضوع تخصصی شدن فعالیت کانون های فرهنگی هنری مساجد در پی انعقاد تفاهم‌نامه با برخی از دستگاه های فعال در حوزه فرهنگ و مسجد اشاره و بیان کرد: برای نمونه اخیرا تفاهم نامه همکاری میان ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور و سازمان بسیج مستضعفین منعقد شد و بر اساس آن تقسیم کار دقیقی میان این دو نهاد به منظور فعالیت گسترده تر و دقیق تر در مساجد انجام گرفت.

 

سعادتی در ادامه با بیان اینکه طرح تلاوت نور، تفسیر قرآن و جشنواره قرآنی «مدهامتان» از مهمترین فعالیت های قرآنی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور است، یادآور شد: شرکت و داوری کانون های فرهنگی هنری مساجد در بخش قرآن و عترت رویداد ملی «فهما» بر اساس موفقیت در این فعالیت ها انجام شده است.

 

وی با اشاره به تصویب اساسنامه ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در شورای انقلاب فرهنگی، گفت: در پی این اقدام مهم کار بعدی تصویب سند چشم انداز 1414 و برنامه سه ساله بود که برای تصویب این سند و برنامه مهم جلسات مهم و فشرده ای با همکاری برخی از دستگاه های حوزوی و دانشگاهی برگزار شد.

 

معاون فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور در ادامه با بیان اینکه چهار محور در ارزیابی بخش قرآن و عترت رویداد ملی فهما لحاظ شده است، تاکید کرد: شمار افراد شرکت کننده در این رویداد ملی بسیار فراتر از حد انتظار ما بوده است. برای نمونه اگر زمانی 30 هزار نفر در جشنواره مدهامتان شرکت می کردند، اکنون شمار افراد شرکت کننده به بیش از 100 هزار نفر رسیده است.

 

وی با اشاره به شرکت 98 درصد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در رویداد ملی «فهما»، افزود: پس از چند مرحله ارزیابی دقیق و عینی، سرانجام 14 کانون فرهنگی به مرحله نهایی داوری بخش قرآنی رویداد ملی فهما راه یافتند.

 

سعادتی در پایان تاکید کرد: تلاش ما بر این است که داوری رویداد ملی «فهما» در حوزه های مختلف از جمله حوزه قرآن و عترت، کاملا ملموس و عینی باشد.

 

 

 

کد خبر 894991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha