به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، « سید موسی خادمی» امروز در اولین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان لرستان، با تاکید بر ضرورت تلاش برای تحقق شعار سال و رونق تولید، گفت: تحقق شعار سال بستر رشد و توسعه جامعه است.
استاندار لرستان با اشاره به اهمیت وجود و کارایی زیرساخت های موجود استان در زمینه توسعه شبکه که از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی به ویژه در دولت تدبیر و امید است، اظهار داشت: تاکید فراوانی که در حوزه فضای مجازی، زیرساخت ها و اینترنت در دولت تدبیر و امید و در طرح تحول اقتصادی مورد تاکید دولت بود، امروزه آثار مثبت آن را در مبارزه با کرونا بخوبی میبینیم.
وی همچنین با اشاره به سالگرد وقوع سیل در لرستان گفت : امشب سالگرد شب سخت و فراموش نشدنی سیل در پلدختر و برخی از مناطق لرستان است که حادثه خیلی تلخی بود که بعدها به واسطه ی مشارکت و مهربانی مردم در سراسر ایران، خاطرات خوبی در این زمینه رقم خورد و کارهای بسیار خوبی انجام شد.
خادمی با اشاره به نامگذاری سال جدید توسط رهبر معظم انقلاب به سال جهش تولید، ادامه داد: امسال باید فعالیتهای ستاد اقتصاد مقاومتی با شدت بیشتری در راستای تولید ، معطوف به تولید و در جهت افزایش آن باشد و باید اتفاقی به معنای ویژه کلمه شکل بگیرد.
استاندار لرستان در بحث اولویت بندی پروژه ها گفت: امسال پروژه هایی را باید مطرح و تعریف کنیم که به نوعی تولید را در جایی تعریف یا تقویت کنند و یا آنهایی که در طیف تولید قرار می گیرند و به تولید نزدیک هستند مورد توجه بیشتر قرار گیرند.
وی در این جلسه پیشنهاداتی به منظور افزایش تولید ارائه کرد و گفت: راحت ترین کار برای جهش تولید ،شناسایی صنایعی است که کمتر از ظرفیت اسمی خود تولید می کنند و لازم است که ظرفیت خالی بعضی از پروژه های صنعتی و کشاورزی را پر کنیم. مثلاً صنایع و کارخانجاتی که در حال حاضر با ۵۰ درصد ظرفیت در حال فعالیت هستند به ظرفیت اسمی خود برسند و در این صورت میزان تولید این صنایع به طور محسوسی افزایش می یابد .
خادمی شناسایی و راه اندازی پروژه ها و صنایعی که تاسیس شده اما بنا به دلایلی فعالیت آنها متوقف شده است را بعنوان پیشنهاد دوم مطرح کرد و گفت: با شناسایی این گونه صنایع میتوانیم آنها را در برنامه های امسال قرار داده وبه یک کارخانه فعال تبدیل کنیم.
استاندارلرستان، شناسایی و حمایت دولت از طرح های نیمه تمام را درحوزههای عمرانی و اقتصادی که امکانات لازم و بستر مناسب را برای گسترش دارند به عنوان سومین پیشنهاد مطرح کرد.
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت اولویت بندی و تقسیم بندی پروژه ها گفت: لازم است با انسجام کامل به پروژههای مهم در حوزه عمرانی و اقتصادی برسیم.
خادمی با اشاره به وضعیت اقتصادی دولت در سال ۹۹ گفت :علیرغم اینکه کشور ایران ظرفیت های زیادی دارد اما نمیتوان صرفا به بودجه دولتی اکتفا کرد لذا باید سعی کنیم ظرفیتهای جدیدی خلق کنیم و از طریق مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاران بیرونی برنامه ای تدوین کرد تا بتوانیم پروژههای کلیدی را با رویکرد افزایش تولیداز دل آنها استخراج کنیم.
استاندار لرستان به اعضای ستاد اقتصاد مقاومتی استان تاکید کرد طرح های مورد نظر در قالب فرمت مشخصی تا هفته آینده تهیه شده تا در جلسه آتی مورد ارزیابی قرار گیرند.
نظر شما