مسئول بسیج سازندگی استان زنجان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در زنجان گفت: طی پنج سال اخیر، اردوهای جهادی نوروز در عرصه های مختلف با شور و اشتیاق و جدیت توسط گروههای جهادی در حال اجرا بوده است و هر سال گسترده تر و تاثیرگذارتر از سالهای قبل آن می باشد.
فرهاد امندی با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا باعث وقفه در بسیاری از فعالیت ها شد، ادامه داد: از آنجائیکه فعالیت های جهادگران بصورت اجتماعی می باشد، نگرانی ها در خصوص فعالیت گروه های جهادی متصور بود ولی با تدابیر متولیان امر و همکاری ارزشمند و موثر گروه های جهادی، خوشبختانه این رویکرد تغییر وضعیت پیدا کرد و مقرر شد گروههای جهادی بنا به شرایط و وضعیت جامعه در عرصه پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا به فعالیت و خدمت رسانی بپردازند.
به گفته وی، از آنجا که جهادگران همواره از هر فرصتی جهت فعالیت و خدمت رسانی برای کشور و مردم استفاده می کنند، این شرایط و اضطرار را تبدیل به فرصت کردند و از ابتدا، شبانه روز در تهیه و توزیع بسته های بهداشتی و معیشتی، ضدعفونی و گند زدایی اماکن و معابر عمومی و تولید ماسک، فعالیتهای جهادی خود را با اولویت مناطق محروم شهری، حاشیه شهر و روستاها شروع و تا کنترل و مدیریت ویروس کرونا به خدمت رسانی با همکاری دستگاههای مسئول و متولی خواهند پرداخت.
این مقام مسئول با یادآوری اینکه تا به امروز 2 هزار و 600 نفر از اعضای گروه های جهادی استان در این عرصه فعالیت های ارزشمندی ارائه نموده اند، گفت: این اقدامات شامل ضدعفونی بیش از 1500 نقطه در شهرها و روستاهای تابعه، تهیه و توزیع بیش از 14 هزا رو 700 بسته بهداشتی و ضدعفونی و در کنار آن آموزش چهره به چهره بیش از 15 هزار نفر و فعال سازی 24 کارگاه های تولید ماسک بوده که تا به امروز بیش از 17 هزار ماسک تولید و توزیع شده است.
مسئول بسیج سازندگی استان زنجان ادامه داد: بعلاوه تولیدات فرهنگی، رسانه ای و تبلیغاتی به تعداد 10 مورد تولید و منتشر و تعداد 8 هزار بروشور نیز توزیع شده است.
به گفته وی، تعداد 3300 بسته معیشتی محرومین نیز توسط سپاه انصارالمهدی(عج) با همکاری خیرین، عموم مردم و گروه های جهادی تهیه و توزیع شده است که 800 بسته از این آمار توسط گروه های جهادی استان انجام شده است.
نظر شما