نخستین جلسه بررسی طرح های جهش تولید در استان کرمان تشکیل شد

جلسه «طرح های جهش تولید استان کرمان» با حضور استاندار تشکیل و در خصوص راهکارهای تحقق شعار سال با رفع خلأهای موجود در استان بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، محمدجواد فدائی، دوشنبه(18 فروردین) در جلسه «طرح های جهش تولید استان کرمان» با تأکید بر اینکه در جهش تولید باید به روش ها بپردازیم؛ خاطرنشان کرد: در زمینه رونق تولید سال گذشته 6 محور را اعلام کردیم که همان محورها به عنوان جهش تولید در دستورالعمل ابلاغی آمده است.

 

 

 

استاندار کرمان از جمله این محورها به فعال کردن واحدهای غیرفعال و نیمه فعال، افزایش ظرفیت واحدهای موجود، راه اندازی واحدهای جدید و ... اشاره و بیان کرد: 390 واحد تولیدی غیرفعال در شمال استان کرمان وجود دارد که در سال گذشته 30 مورد از آنها فعال شد.

 

 

وی اظهار داشت: اگر با همین روال پیش برویم 13 سال طول می کشد تا واحدهای غیرفعال فعال شوند لذا جهش تولید یعنی این 13 سال را تبدیل به سه سال بکنیم که از دل دستورالعمل ها چنین چیزی به دست نمی آید.

 

 

فدایی طولانی بودن زمان صدور مجوزها را مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه برای تسریع روند صدور مجوزها پنجره واحد سرمایه گذاری را فعال کردیم؛ افزود: اما آنچه می خواستیم محقق نشد و مدیران ما یا اعتقادی به پنجره واحد ندارند و یا برداشت درستی از آن ندارند زیرا هنوز رفتار های قبلی را در صدور مجوزها داریم.

 

 

وی با افزودن اینکه وقتی صدور مجوز دو سال طول می کشد، هر چه دستورالعمل بدهیم، همان سرعت کند وجود دارد؛ تصریح کرد: جهش تولید یعنی افزایش سرعت تولید زیرا رونق تولید را در سال گذشته داشته ایم لذا باید بحث جدی درباره پنجره واحد با مدیران داشته باشیم و کار را جدی دنبال کنیم.

 

 

 

استاندار کرمان ادامه داد: پنجره واحد الکترونیکی باید دنبال شود و برای فعال کردن واحدهای غیرفعال و نیمه فعال چاره اندیشی کنیم. چرا برای یک واحد تولیدی در دو سال نتوانستیم کاری انجام بدهیم؟!

 

 


وی  حل مسائل با بانک ها، تأمین اجتماعی و مالیات در راستای رفع موانع تولید و جهش تولید را نیازمند تفاهم و هماهنگی و در صورت لزوم قانون و آیین نامه دانست و گفت: برای جهش تولید باید آنچه به نظرمان می رسد انجام بدهیم که شروع هم کردیم و در حوزه هایی که طولانی شده روش ها باید اصلاح شود.

 

 

 

 

فدایی با اشاره به بی نتیجه ماندن تفاهم نامه ای که یک سال و نیم قبل با رییس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور امضاء شده  اظهار داشت: یکی از مشکلات تفاوت دیدگاه ها است.

 

 

جعفر رودری، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان، دستورالعمل ابلاغی جهش تولید از سوی رییس سازمان برنامه و بودجه کشور را مورد توجه قرار داد و افزود: یکی از باورها غلطی که در اقتصاد و در حوزه مدیریتی(دولتی و خصوصی) شکل گرفته این است که برای افزایش تولید سراغ منابع مالی می رویم در حالی که طرح های ضربتی اشتغال، حمایتی تولید و ... نشان می دهد افزایش تولید صرفاً با تأمین منابع مالی اتفاق نمی افتد و نیاز به یکسری الزامات و مباحث نرم افزاری دارد که باید محقق شود.

 

 

سیدمهدی طبیب زاده، رییس اتاق بازرگانی استان کرمان در این جلسه پیشنهاد تشکیل قرارگاه در راستای جهش تولید را مطرح کرد.

 

 

 

این جلسه با بحث و تبادل نظر درباره چند طرح به عنوان طرح های جهش تولید ادامه یافت.

کد خبر 913026

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha