خبرگزاری شبستان _گیلان، نوشین کریمی؛ عضو جمعیت هلال احمر که میشوی قبل از هر چیز با اهداف چهارگانه آن آشنا خواهی شد. تامین احترام انسانها، کوشش در جهت برقراری دوستی و تفاهم متقابل و صلح پایدار میان ملتها، تلاش برای تسکین آلام بشری و حمایت از زندگی و سلامت انسانها بدون در نظر گرفتن هیچگونه تبعیض میان آنها.
اهدافی که از کوچک تا بزرگترین عضو جمعیت را بر آن میدارد تا به دور از فرهنگ، نژاد، دین و سیاست فقط خدمت کند و آن خدمت را بیادعا انجام بدهد.
بلایای طبیعی و غیرطبیعی زیادی را هر ساله شاهد هستیم که اگر خدمات و توان امدادی جمعیت هلال احمر در کنار تخصصها و آموزشهای جوانان و داوطلبان آن نبود بیشک بار سنگینتری را بر دوش خود احساس میکردیم.
اعضای جمعیت هلال احمر یک نهاد بینالمللی و شناخته شده است که در صلح و جنگ خدمات شایسته تقدیری را به ملتها ارایه میدهد.
اینروزها که تمام دنیا درگیر جنگ با ویروس همهگیر کرونا شدهاند و هر کشوری در تلاش برای تسکین آلام مردم سرزمین خودش است، از فعالیتهای انجام شده جمعیت هلال احمر غافل نیستیم...
در گفت وگو با «مهدی ولی پور» وی با تبریک سال جدید و آرزوی صحت و سلامتی برای کلیه مردم جهان که اینروزها با ویروس کرونا درگیر هستند، با قدردانی از جوانان جمعیت هلال احمر که همچون سایر جوانان این کشور در این روزهای سخت کرونایی در حال خدمترسانی به مردم هستند اظهارکرد: این جوانان آگاه، خلاق و پرتلاش بهعنوان بزرگترین سرمایه کشور با تکیه بر محور ولایت فقیه در همه عرصههای مختلف حاضر بوده و کمک بزرگی در پیشبرد کارها و اهداف سازمانی از خود نشان دادهاند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان با بیان اینکه میبایست در ترغیب و جذب حداکثری جوانان در راستای اهداف و فعالیتهای انساندوستانه برای ارائه خدمات بهینه به مردم تلاش کنیم، گفت: قدردان همه جوانان عضو جمعیت بهویژه اعضای داوطلب هستیم که بیادعا در بحرانهای گوناگون بهخصوص در مبارزه با بیماری ویروسی کرونا، برای یاری رساندن هموطنان در عرصههای مختلف به کمک ما آمدهاند.
ولیپور با اشاره به مشارکت و همکاری یک هزارو ۱۶۹ نفر از داوطلبان جمعیت هلال احمر گیلان در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا بیان کرد: جمعیت هلال احمر گیلان تاکنون اقدامات زیادی نظیر جمعآوری کمکهای مردمی، بستهبندی، توزیع، غربالگری، تبسنجی، گندزدایی، حمایتهای روانی، مباحث آموزشی، تولید و تهیه ماسک انجام داده است.
وی افزود: طی آخرین آمار تعداد ۱۰۳هزار و ۱۵۰ نفر از خدمات جمعیت هلال احمر استان گیلان در راستای پیشگیری و مقابله با شیوع ویروس کرونا بهرهمند شدند.
ولی پور با اشاره به اینکه حسب ابلاغ دبیرکل جمعیت هلال احمر کشور مبنی بر تصمیم ستاد ملی مدیریت مبارزه با شیوع کرونا با افزایش کنترل و ممانعت از تردد های بین شهری ۱۳ استان کشور، در گیلان نیز با حضور تیم های امداد و نجات ۱۵ ایستگاه بازرسی تشکیل شد، گفت: این طرح در گیلان که از ۸ اسفند ۹۸ آغاز و تا ۱۲ فروردین ۹۹ ادامه داشت و ۸۵ هزارو ۵۲۹ خودرو با ۲۵۴ هزارو ۸۱۸ سرنشین مورد پایش و تب سنجی قرار گرفتند.
وی اظهار کرد: در این پایش ۴۱ نفر با علائم مشکوک در پستهای غربالگری شناسایی و پس از بررسی لازم ۱۱ نفر توسط اورژانس به مرکز درمانی انتقال یافتند.
ولی پور اذعان کرد: برای این طرح روزانه ۱۵۰ نفر از نیروهای امدادی و ستادی جمعیت هلال احمر با ۱۵ دستگاه خودروی امدادی و کمکدار در مبادی خروجی گیلان، فرودگاه و برخی شهرها حضور فعال داشتهاند و بهصورت ۲۴ ساعته همراه با کارکنان مرکز بهداشت، اورژانس و نیروی انتظامی، مشغول خدمترسانی بودند که با ابلاغ مدیر کل جمعیت هلال احمر کشور این طرح به پایان رسید.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان در ادامه از راهاندازی طرح مشاوره تلفنی رایگان با نام «متد» توسط داوطلبان جمعیت هلال احمر این استان خبر داد و تصریح کرد: طرح مشاوره تلفنی از سوی این نهاد عامالمنفعه با توجه به شیوع ویروس کرونا به اجرا در آمده است تا با رعایت هر چه بیشتر و حفظ فاصله اجتماعی بتوانیم تأمین نیازها، خدمات اجتماعی و اساسی روزمره مردم را که ممکن است با تهدید بیماری همراه باشد، آسان کنیم.
ولی پور اذعان کرد: در این طرح، تعدادی از داوطلبان جمعیت هلال احمر استان گیلان، سازمان های مردم نهاد و کانون کلینیکهای مددکاری استان مشارکت دارند.
وی استفاده از ظرفیت پزشکان، وکلا، روانشناسان و مددکاران اجتماعی را در طرح فرصت مناسب و قابل تقدیری دانست که میتواند بسیاری از مشکلات مردم را کم کند و ادامه داد: مردم میتوانند با استفاده از مشاوره تلفنی «متد» در زمینههای مختلف پزشکی، حقوقی، روانشناسی و مددکاری اجتماعی از بهترین سطح مشاوره بهره بگیرند تا بخشی از مشکلاتشان رفع شود.
«سیده ارمغان سقراط» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت در خصوص فعالیت بانوان جمعیت هلال احمر گیلان در عرصه تولید ماسک و گان اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و تلاش برای مبارزه و پیشگیری این ویروس جهش یافته که گستردگی سرایت آن بسیار بالاست امور بانوان جمعیت هلال احمر در اقدامی بر آن شد تا با تولید ماسک و گان بهداشتی بهمنظور استفاده کادر درمان استان بتواند کمکی برای بهبود شرایط پیش آمده کرده باشد.
مسئول امور خواهران جمعیت هلال احمر استان گیلان افزود: دوخت گان و ماسک به منظور استفاده پرستاران و پزشکان استان توسط اعضای سازمان جوانان شهرستان رودسر با همکاری مرکز بهداشت منطقه رحیم آباد در حال انجام است.
وی با اشاره به آغاز راهاندازی کارگاه خیاطی در محل جمعیت هلال احمر رضوانشهر و دوخت ماسک در شرایط استریل به منظور استفاده پرستاران و پزشکان استان توسط اعضای جوانان و داوطلبان هلال احمر رضوانشهر گفت: همچنین علاوه بر دوخت ماسک، توزیع، اطلاعرسانی و آموزشهای لازم جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در میان امدادگران پایگاه شهدای پونل، مردم و کسبه بازار توسط اعضای هلال احمر این شهرستان انجام شده است.
سقراط افزود: با راهاندازی کارگاه خیاطی در محل جمعیت هلال احمر سیاهکل نیز دوخت ماسک به منظور استفاده پرستاران و پزشکان استان توسط اعضا در حال انجام است.
وی تصریح کرد: همچنین دوخت ماسک بهمنظور استفاده پرستاران و پزشکان استان توسط اعضای هلال احمر در شهرستان های لنگرود، لاهیجان و صومعهسرا در حال انجام است تا کمبودهای ماسک تا حدودی به همت این اعضای جوان داوطلب کمتر شده و این روزها با همدلی و کمک به یکدیگر راحت تر پشت سر گذاشته شود.
گفتنی است، هر ساله فعالیت های مختلف حوزه داوطلبان جمعیت هلال احمر گیلان با اجرای طرحهای ملی همای رحمت، فرشتگان رحمت، ارمغان مهر، طرحها و پروژههای انساندوستانه در راستای کمک به حفظ محیط زیست، آموزش در حاشیه شهرها، کمک دارویی و مالی به بیماران صعبالعلاج، تامین لوازم منزل برای نیازمندان، ویزیت رایگان در روستاها و مناطق دور از دسترس، برپایی چادرهای سلامت در مناسبتهای خاص، جمعآوری کمک برای نیازمندان، ایستگاه سلامت، اجرای طرح نیابت و کمک به سالمندان، اجرای کاروان سلامت و حضور پزشکان و پرستاران داوطلب در نقاط محروم و ویزیت رایگان برای کمک به قشر آسیب پذیر انجام میگیرد.
نظر شما