حجت الاسلام «حمید بامری» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: مقام معظم رهبری با التزام وفادارانه به «استراتژی انتظار فرج» و استمرار حکیمانه «راهبرد خدمت در انتظار»، اکنون در عصر گام دوم انقلاب و با هدف دستیابی به «آرمان بزرگ ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی(ارواحنافداه)» در چهل و یکمین نیمه شعبان انقلاب اسلامی، «رزمایش مواسات» را به عنوان روزآمد راهبرد خدمت در انتظار، به جریان انقلاب ابلاغ کردند.
امام جمعه زهکلوت ادامه داد: بنابراین ما برای نشان دادن میزان ارادت خود به ساحت امام زمان (عج)، بایستی صحنه ها و جلوه هایی از جامعه مهدوی را به نمایش بگذاریم.
وی بیان کرد: از کلمه مواسات و عمق معنایی آن پیداست که شرط اول این رزمایش، حرکت خالصانه است بنابراین مهم نیست نام چه کسی و چه نهادی مطرح باشد.
حجت الاسلام بامری اظهار کرد: شعار ما گذشتن از آرمها و پرداختن به آرمانها است، حضور امامان جمعه در نقش فرماندهی قرارگاه رزمایش، فرماندهیِ هدایت گرانه می باشد نه مداخله گرانه، بنابراین کلیه افراد، نهادها و گروهها باید نقش امام جمعه را به عنوان یک نقش پدرانه درک کنند، طبیعی است پدر یک خانواده، غمخوار و دلسوز همه اعضای خانواده است همچنان که پدران در اختلافات، طرفِدار اختلاف نمیشوند بلکه رافعِ اختلاف هستند.
امام جمعه زهکلوت عنوان کرد: در این رزمایش گروههای جهادی، امدادی، هیئت ها، ائمه جماعات، انجمنهای خیریه و سَمَنهای مؤمن، انقلابی و مردمی در قرارگاه رزمایش گرد هم می آیند و با تبادل تجربیات و شناسایی آسیبها، ضعفها و قوتها، اولویتهای کمک رسانی را شناسایی کرده و برای ارسال اقلام مورد نیاز به کلیه مناطق و توزیع بین مردم تلاش می کنند.
وی تاکید کرد: نقطه اصلی رزمایش مواسات «مسجد محوری» است، تمام تلاشهای این حرکت مؤمنانه باید بر محور مساجد شکل بگیرد و حتی المقدور مساجد فعال که دارای ائمه جماعات تلاشگر، برنامهریز و پایگاههای بسیج فعال هستند شناسایی شده تا برای رزمایش بعدی نیز از ظرفیت آنها بهتر از گذشته استفاده شود.
امام جمعه زهکلوت با اشاره به این که رزمایش یه واژه با معانی نظامی است، بیان کرد: پُر واضح است که کاربرد واژگانی با معانی غالب نظامی، در حقیقت تعمیم و توسعه مفهوم متعالی «جهاد» در عرصههای فرهنگی، اجتماعی و تبدیل خدمت رسانی به اصلیترین مؤلفههای گفتمان انقلاب اسلامی می باشد.
وی ابراز کرد: رزمایش مواسات با هدف تسکین آلام هموطنان آسیب دیده از ویروس کرونا، کمک به نیازمندان و امدادرسانی معیشتی، از نیمه شعبان آغاز و تا عید سعید فطر ادامه می یابد و با همت ائمه جمعه کشور و پشتیبانی نهاد نمازجمعه اجرا خواهد شد.
حجت الاسلام بامری عنوان کرد: اکنون و پس از گذشت ۲ ماه از اعلام کرونا، ما به تدریج به سمت ترمیم و بهسازی در حرکت هستیم، اگر در مرحله اول عمده تمرکز بر بهداشت و سلامت بود اکنون باید علاوه بر تأمین وسایل بهداشتی به سمت تمرکز بر بهبود معیشت نیازمندان و فقرا حرکت کنیم، به ویژه این که تعداد زیادی از اقشار مردم که تاکنون تجربه فقر نداشته اند اکنون برای اولین بار، با این تجربه تلخ مواجه شده اند.
امام جمعه زهکلوت افزود: فرارسیدن ماه مبارک رمضان که ماه انفاق، صدقه، رسیدگی به فقرا، اکرام ایتام و اطعام مستمندان است، وظیفه خدمت رسانی به نیازمندان را مضاعف کرده است و همتی صد چندان برای ترمیم زندگی آسیب دیدگان از حادثه کرونا میطلبد.
وی با اشاره به این که از منظر احادیث مواسات برکاتی دارد، بیان کرد: ایجاد محبت و پیوندهای صمیمانه، بقاى محبّت و پیوند برادرى، بركت یافتن مال و زیاد شدن روزى، استفاضه از نظر و عنایت رحیمانه امیرالمؤمنین علی علیه السلام، از عوامل بهرهمندی از دعای مستجاب، ریشه كنی فقر از جامعه، رسیدن به کمال ولایت اهل بیت علیهم السلام و مستفیض شدن از مژده الهى از برکات مواسات می باشد.
نظر شما