ثبت‌نام بیش از ۲۹ هزار خوزستانی در سامانه بیمه بیکاری کرونا

غمگین با بیان اینکه تاکنون ۲۹ هزار و ۴۸ نفر در خوزستان در سامانه بیمه بیکاری جهت دریافت بیمه بیکاری پس از شیوع بیماری کرونا ثبت‌نام کرده‌اند گفت: تاکنون درخواست ۲۴ هزار و ۱۴ نفر از این متقاضیان تایید شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اندیمشک، «ارسلان غمگین» ظهر امروز (شنبه ۳۰ فروردین) در حاشیه بازدید از کارگاه‌های تولیدی اندیمشک که در پی شیوع ویروس کرونا به تولید ماسک پرداخته‌اند، در جمع خبرنگاران، در خصوص اقدامات اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان در مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: از اولین روزهایی که ویروس کرونا وارد خوزستان شد، جلساتی با حضور بنگاه‌های اقتصادی استان برگزار و از آنها خواسته شد که در حوزه کنترل بیماری اقدام به ضدعفونی کردن محیط های تولیدی و صنعتی و استفاده از ماسک و مواد ضدعفونی کنند.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان با بیان اینکه سامانه بیمه بیکاری در وزارت کار طراحی شده و ثبت درخواست در آن به‌صورت غیرحضوری انجام می‌شود افزود: تاکنون ۲۹ هزار و ۴۸ نفر در خوزستان برای دریافت بیمه بیکاری پس از شیوع بیماری کرونا در این سامانه ثبت‌نام کرده‌اند.

 

وی با اشاره به اینکه پرداخت مقرری بیمه بیکاری کرونا تنها ثبت‌نام در سایت نیست و کارگرانی که متقاضی دریافت بیمه بیکاری هستند حتما باید مشمول قانون کار، قانون بیمه بیکاری و قانون تامین اجتماعی باشند اضافه کرد: تاکنون درخواست حدود چهار هزار نفر از متقاضیان رد و درخواست ۲۴ هزار نفر از متقاضیان تایید شده که پس از ابلاغ به استان، به تامین اجتماعی تحویل و پس از آن پرداخت می‌شود.

 

غمگین تصریح کرد: از ابتدای سال ۹۸ تا بهمن ماه، بیمه بگیران مقرر استان خوزستان حدود هشت‌هزار نفر بودند اما از اوایل اسفندماه سال گذشته تاکنون بیش از ۲۹ هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند که این نشان‌دهنده تاثیر ویروس کرونا بر جامعه کارگری است.

 

وی عنوان کرد: اداره بازرسی کار استان خوزستان از اسفندماه سال گذشته به‌صورت شبانه‌روزی حتی در روزهای تعطیل نیز فعالیت می‌کند و در بحث کنترل نظارت، پیگیری و پیشگیری جزو نمونه‌های کشور شده است.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با اشاره به اقدامات برخی کارگاه‌های اندیمشک و شرکت تعاونی تولید الکل خرمشهر بیان کرد: تعدادی از شرکت‌های الکل‌سازی و تعاونی استان خوزستان مشغول به فعالیت هستند و برخی تعاونی‌ها خط تولید خود را تبدیل به تولید ماسک و وسایل و اقلامی جهت مقابله با ویروس کرونا کرده‌اند.

 

وی خاطر نشان کرد: از کارفرمایان خواسته شده ضمن توزیع اقلام بهداشتی مانند دستکش، ماسک و مواد ضدعفونی میان کارگران، نسبت به ضدعفونی کردن محیط کارگاه اقدام کنند و ترتیبات لازم را جهت بهره‌مندی کارگران از مرخصی استعلاجی انجام دهند.

 

«سید ناصر حسینی» نیز به اقدام بزرگ بانوی تعاونگر اندیمشکی در تولید و توزیع رایگان ماسک و لباس بیمارستانی اشاره کرد و اذعان داشت: شرکت تعاونی پوشاک باران جنوب با توجه به شیوع ویروس کرونا و نیاز شهروندان به ماسک و لباس‌های بهداشتی، دوخت و توزیع ماسک را دستور قرار کار خود قرار داد و به‌صورت رایگان در بین آحاد مردم، ادارات و بیمارستان‌ها توزیع کرد و ضمن اهدای برش ماسک بین گروه‌های جهادی جهت دوخت و توزیع رایگان، به دوخت و توزیع رایگان لباس‌های بیمارستانی جهت استفاده کادر درمان پرداخته است.

 

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اندیمشک از دوخت و توزیع رایگان بخشی از لباس‌های مورد نیاز کادر درمانی بیمارستان گنجویان دزفول توسط شرکت تعاونی تولیدی حجاب اوکسین پاکدخت اندیمشک خبر داد و ابراز کرد: این شرکت به پاس ایثار و از خودگذشتگی جامعه پزشکی و کادر درمانی بیمارستان گنجویان دزفول در امر خطیر مبارزه با بیماری کرونا و در راستای تامین بخشی از البسه مخصوص این خادمان زحمتکش، اقدام به دوخت و توزیع رایگان تعدادی لباس مخصوص کادر درمانی کرد.

 

وی اضافه کرد: کارگاه تولیدی مربوط به شرکت تعاونی تولیدی پوشاک ستایش اندیمشک نیز طی یک اقدام جهادی به دوخت، تولید و توزیع رایگان ماسک یکبار مصرف جهت استفاده پرسنل و کادر درمانی بیمارستانی و شهروندان پرداخته است.

 

حسینی یاد آور شد: عملیات گندزدایی و ضدعفونی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر شهرستان اندیمشک توسط اتحادیه شرکت‌های تعاونی کشاورزی با همکاری ستاد مردمی مبارزه با ویروس کرونا انجام شد.

 

همچنین «امیرعباس شهبازی» از کشف یک هزار و ۹۰۰ لیتر الکل طبی و محلول ضدعفونی غیرمجاز در شهرستان اندیمشک خبر داد و گفت: در راستای تامین امنیت و سلامت شهروندان و برخورد جدی با فرصت طلبان و سودجویان فروش محصولات غیر بهداشتی و ضدعفونی، پلیس امنیت عمومی اندیمشک با کار اطلاعاتی از فعالیت یک کارگاه تولید و توزیع الکل طبی غیرمجاز مطلع و موضوع را به‌صورت ویژه در دستور کار خود قرار داد.

 

فرمانده انتظامی اندیمشک اظهار داشت: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فرماندهی اندیمشک پس از هماهنگی با مرجع قضایی در عملیاتی غافلگیرانه از این کارگاه بازرسی و بیش از یک‌هزار و ۹۰۰ لیتر الکل و محلول ضدعفونی تقلبی و آماده توزیع در بازار به همراه ظروف و ابزار ساخت محصولات غیر بهداشتی کشف کردند که در همین رابطه یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی تحویل داده شد.

 

کد خبر 917649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha