«فرخنده کمرکنی» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اندیمشک، در خصوص فعالیت کانونهای پرورش فکری اندیمشک اظهار کرد: این کانونها برای پرورش تواناییها و استعدادهای کودکان و نوجوانان دختر و پسر ۶ تا ۱۶ سال و پر کردن اوقات فراغت آنها فعالیتهای فرهنگی، هنری، ادبی، اسلامی و علمی را برگزار میکند.
نماینده کانونهای پرورش فکری اندیمشک افزود: کانون پرورش فکری یک کتابخوان کودک و نوجوان است که کتابهایی با موضوعات مختلف که نشر خود کانون است را با توجه به گروههای سنی مورد هدف بهصورت امانت در اختیار مخاطبان خود قرار میدهد تا فرهنگ ترویج کتابخوانی و مطالعه را در بین آنها گسترش دهد.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه از اسفندماه سال گذشته تاکنون مراکز آموزشی کشور به علت شیوع ویروس کرونا تعطیل شده، مربیان، اعضای کانونها را تنها نگذاشتند و با اجرای طرح مجازی «پیک امید» فعالیت میکنند و با آموزشهایی از جمله کتابخوانی، قصهگویی، کاردستی، معرفی کتابهای خوشنویسی، نقاشی، شعرخوانی، معرفی شاعران و نویسندگان کودک و نوجوان و بازیهای شاد ارتباط خود را با اعضای کانونها حفظ کنند.
کمرکنی اذعان داشت: مربیان پنج مرکز کانون پرورش فکری اندیمشک با مخاطبان خود در فضای مجازی ارتباط دارند و طی زمانبندیهای مختلف با هنر و خلاقیتهای خود آموزشهایی را در اختیار آنها قرار میدهند.
وی فضای مجازی را از مهمترین بسترهای آموزشی و تربیتی برشمرد و ابراز کرد: ما با آموزشهایی از طریق فضای مجازی به حفظ ارتباط و تعامل با اعضای کانونها پرداختهایم که با برگزاری این آموزشها علاوه بر ایجاد روحیه امیدواری در زندگی، روحیهای شاد و نشاط آور برای کودکان و نوجوانان ایجاد شده تا در هر وقت و زمانی بتوانند از فرصتهای خود بهترین و بیشترین استفاده را ببرند.
نظر شما