پژوهش نیروی محرکه توسعه در همه حوزه هاست

دبیرمنطقه13 دانشگاه آزاداسلامی تبریز، بر متحول ساختن انگیزه های پژوهشی در مجامع تاکید کرد و گفت: پژوهش نیروی محرکه توسعه در همه حوزه هاست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، دبیرمنطقه13 دانشگاه آزاداسلامی تبریز، امروز (28 آذر ) در مراسم تجلیل از پژوهشگران دانشگاه آزاداسلامی تبریز گفت: با توجه به توسعه کشور پژوهش نقش اساسی و مهمی در این زمینه دارد و دستاوردهای پژوهشی باید وارد زندگی مردم شود.

 

دکتر جمشید منظوری افزود: برای ایجاد تحولی عظیم دانشگاه ها باید با صنعت ارتباط تنگاتنگ و نزدیکی داشته باشند، زیرا با توجه به رقابتی شدن صنایع، صاحبان صنعت برای ارتقا کیفیت کالا و خدمات خود نیازمند دانشگاه ها می باشند و از طرفی دانشگاه ها نیز برای درآمد زایی به صنعت نیاز دارند.


وی تصریح کرد: در کشور ما در زمینه های مختلف مخصوصاً علم وفناوری پیشرفت های شایانی صورت گرفته است که افزایش دانشجویان تحصیلات تکمیلی، حمایت های تشویقی به صاحبان مقالات و ارتقا رتبه علمی اساتید برخی از دلایل آن است.


دکتر منظوری دربخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: انگیزه های پژوهشی باید متحول شوند و به انگیزه های درونی و معنوی تبدیل شده و آموزش در کلیه مقاطع پژوهش مدار باشد.


وی در پایان ضمن تبریک کسب رتبه دوم تولید علم توسط واحد تبریز دربین دانشگاه های آزاد اسلامی از مسئولان خواست با فراهم نمودن امکانات سخت افزاری و نرم افزاری و کاهش بروکراسی در زمینه پژوهش پژوهشگران را بیش از پیش یاری کنند.


در بخش دیگر این مراسم دکتر ناصر مدیر شهلا، عضو هیئت علمی گروه شیمی دانشگاه آزاداسلامی تبریز به ارائه گزارشی در مورد تاریخچه تشکیل معاونت پژوهشی دراین دانشگاه پرداخت و گفت: پژوهش راباید به گونه ای دیگر تعریف کرد زیرا پژوهش فن و صنعت است.


دکتر مدیرشهلا افزود: پژوهش باید باعث درآمدزایی شود زیرا دانشگاه تولید فکر می کند و می تواند آنرا به صاحبان صنعت بفروشد.


 وی در پایان از کلیه اساتید خواست تا دانشجویان را درجهت تولید فکر و اندیشه هدایت نمایند زیرا این امر باعث اشتغال زایی و درآمدزایی برای آنان خواهدشد.


گفتنی است، مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاداسلامی تبریز28 آذرماه سال 90به همت معاونت پژوهشی این دانشگاه درسالن شهریار دانشگاه آزاداسلامی تبریز برگزارشد.


پایان پیام/

 

کد خبر 92308

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha