به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، « یوسف ذاکری » در نشست مشترک اتاق اصناف با فرمانداری بندرعباس با اشاره به صدور بالغ بر ٢هزار اخطاريه برای واحدهاي فاقد پروانه كسب در سال گذشته اظهارداشت: تسریع و تسهیل صدور پروانه كسب، نيازمند تعامل و همراهي برخي دستگاههای متولی است.
وی در ادامه افزود: ايجاد كد آيسيك متناسب با رستههاي جديد صنفي در استان با هدف ساماندهي و افزايش اشتغال در دستور كار قرار دارد.
دبیر کمیسیون نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، ساماندهي برخي مشاغل كه در حاشيه فعاليت برخی سازمانها، ادارات و دستگاههای اداری به صورت دکه، کانکس و یا پارکینگ فعال میشود را خواستار شد و تصریح کرد: ورود اصناف به صدور مجوز برای مشاغل خانگي و واحدهاي فعال تحت نظارت سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري نیز به توانمندسازي اتحاديه هاي صنفي و فعالیت های کسبی كمك کند.
ذاکری بر عدم صدور مجوز دستگاه پوز (كارتخوان) براي واحدهاي فاقد پروانه كسب تاکید کرد و بیان داشت: براي همراه نگاه داشتن بازار و بازاريان بايستي دغدغه بازاريان را نيز در نظر داشته باشیم و مشكلات آنان را مرتفع سازيم.
رئیس اداره اصناف و تشکلهای صنفی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان در ادامه ایجاد شهرك صنفي در راستاي استقرار صنوف آلاينده و ناسازگار با محيط زيست را در شهرستان بندرعباس نيازمند عزم جدي دستگاههای متولی دانست و ادامه داد: ساماندهي كاميون هاي سطح شهر بندرعباس نیز که مستلزم ثبت نام متقاضيان در سامانه هست هم، بدون هماهنگي ساير دستگاه هاي مرتبط امکان پذیر نیست.
وی در بخش پایانی سخنان خود افزود: ساماندهی و حمایت از فروشگاههاي اينترنتي در استان هم در دست اقدام است و در صورت رشد واحدهاي فعال در اين حوزه و رسیدن به حدالانصاب ١٠٠ واحد ميتوان در خصوص ايجاد اتحاديه استاني اقدام كرد.
ذاکری با تاکید بر اینکه در سال جاري هدف سازمان و اتاق اصناف، تقويت واحدهاي خدماتي و توليدي است، ابراز داشت: در خصوص بيمه بيكاري نيز طبق قانون ساير رستههاي صنفي آسيب ديده و تعطيل شده در طول اجراي طرح پیشگیری از ویروس كرونا می توانندبا ثبت نام در سامانه اعلام شده از سوی اداره کار، بیمهبیکاری دریافت کنند.
نظر شما