روند درمان بیماران بستری شده مبتلا به کرونا از سوی وزارت بهداشت رصد می‌شود

جان‌بابایی با بیان اینکه روند درمان بیماران بستری شده مبتلا به کرونا از سوی وزارت بهداشت رصد می‌شود گفت: وضعیت ابتلا به بیماری کووید ۱۹ درخوزستان نگران‌کننده است و با توجه به عید فطر و بازگشایی بازارها انتظار داریم که تعداد بیماران افزایش داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از منطقه آزاد اروند، «قاسم جان‌بابایی» عصر امروز (چهارشنبه ۷ خرداد) در حاشیه بازدید از روند درمان بیماران بستری شده مبتلا به کووید ۱۹ بیمارستان آیت‌الله طالقانی، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه در آبادان در خصوص بیماران مبتلا به کرونا مدیریت خوبی انجام شده و یکی از بیمارستان‌ها را به بیماران مثبت مبتلا اختصاص دادند به‌طوری که هم اورژانس، هم بخش‌های بستری و هم پزشکان و پرستاران به‌صورت مرتب در حال خدمات‌رسانی به بیماران هستند.

 

معاون درمان وزارت بهداشت ایران با بیان اینکه پروتکل‌های درمانی در بیمارستان طالقانی آبادان قابل قبول است افزود: خوشبختانه در این مدت بخش‌های آی‌سی‌یو در این بیمارستان افزایش پیدا کرده اما نیاز هست با هماهنگی که ریاست این دانشکده با وزارت داشتند این بخش‌ها توسعه بیشتری داده شوند تا در صورت نیاز به‌عنوان بخش پشتیبان از آنها استفاده شود.

 

وی با اشاره به اینکه افرادی که نیازی به مراقبت بیشتری دارند بستری می‌شوند ابراز کرد: همه بیماران بستری شده با پیگیری‌های وزارت بهداشت رصد می‌شوند.

 

جان بابایی وضعیت ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در خوزستان را نگران‌کننده خواند و اضافه کرد: با توجه به عید فطر و بازگشایی بازارها انتظار این را داریم که تعداد بیماران بستری و سرپایی افزایش داشته باشد.

 

وی خاطر نشان کرد: واقعیت این است که باید بیرون از بیمارستان‌ها به‌دنبال افراد ناقل به بیماری بگردیم؛ رفتارهای مردم باید معقول‌تر شود و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

 

معاون درمان وزارت بهداشت تنها راه مقابله با کرونا ویروس را مراقبت، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی ودانست و اذعان داشت: کسانی که دارای علائم بیماری و مبتلای مثبت به کرونا هستند باید در منزل یا بیمارستان تحت مراقبت باشند و افرادی که سن بالایی دارند نباید اصلا از منزل خارج شوند.

 

وی عنوان کرد: ۲۰ درصد از جمعیت کشور به‌دلیل بالا بودن سن آسیب‌پذیرند، ۱۰ درصد سن‌ بالای ۶۰ سال دارند و حدود ۱۵ درصد نیز دارای بیماری‌های زمینه‌ای مانند فشار خون، دیابت و چاقی و ... هستند، چاقی نیز عامل جدی و خطرناکی برای ابتلا به کرونا است که این‌ها باید بیشتر از افراد عادی مراقبت و مراعات کنند.

 

جان‌بابایی با اشاره به زحمات کادر درمانی بیان کرد: حجم بالای مراجعات به بیمارستان‌ها و مراقبت از بیماران کرونایی باعث ایجاد خستگی در میان پرسنل می‌شود ولی خوشبختانه انگیزه نیروهای درمانی بالاست و به‌زودی کمکی نیز از سوی وزارت بهداشت به‌صورت مشوق و حق قانونی به آنها پرداخت خواهد شد.

 

وی تاکید کرد: قطعا اگر تعداد بیماران مبتلا به کرونا بیشتر شود امکان دارد مازاد بر توان نیروهای بهداشت و درمان باشد که شرایط مقداری سخت خواهد شد و چنانچه مجبور شویم بیمارستان‌های دیگر را نیز به بیماران مبتلا اختصاص دهیم و این نیز خوب نیست.

 

معاون درمان وزیر بهداشت از مردم خواست به نکات و توصیه‌های بهداشتی توجه کنند و گفت: شرایطی در استان‌های دیگر کشور به‌وجود آمد که با قرنطینه شدن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی توانستند این بیماری را کنترل کنند که امیدواریم در خوزستان هم شاهد این موضوع باشیم.

 

وی به تبدیل وضعیت کارکنان درمان کشور با توجه به وجود بیماری کرونا اشاره کرد و اظهار داشت: طبق مصوبه‌ای که در ستاد مبارزه با کرونا داریم کسانی که شرکتی و یا نیروی تعلیمی هستند برای بحث استخدامی در اولویت قرار دارند؛ اینکه بگوییم فورا در این ایام تبدیل وضعیت شوند امکانش وجود ندارد چراکه تبدیل وضعیت کارکنان و روند استخدامی‌ها طبق روال انجام می‌شود.

 

جان‌بابایی تصریح کرد: تبدیل وضعیت کارکنان و استخدامی‌ها تنها در اختیار وزارت بهداشت نیست بلکه سازمان امور استخدامی و برنامه بودجه نیز در این موضوع نقش دارند؛ البته همکاری خوبی از سوی سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط انجام می‌شود؛ این تعهدی است که افرادی که در این ایام در حال فعالیت در بخش کرونا هستند حتما در اولویت قرار می‌گیرند.

 

وی همچنین با توجه به وضعیت قرمز استان خوزستان به بازگشایی ادارات خوزستان اشاره کرد و ادامه داد: در این خصوص حتی در تهران و یا استان‌هایی که مدتی وضعیت قرمز اعلام شده بود یکسری از ادارات و ارگان‌ها هستند با توجه به چرخه اقتصادی و خدمات‌رسانی شهری که کار کردنشان ضرورت دارد.

 

معاون درمان وزیر بهداشت عنوان کرد: البته باید ظرفیت پرسنل این ادارات و ارگان‌ها در این ایام تعدیل و کمتر شوند و به‌صورت دوره‌ای مشغول به کار شوند اما اینکه بگویئیم همه ادارات تعطیل شوند نارسایی‌هایی را ایجاد می‌کند که باعث افزایش مشکلات اجتماعی خواهد شد.

 

از ابتدای آغاز شیوع بیماری کووید ۱۹ در جنوب غرب استان خوزستان ایران تا یک‌هزار و ۱۷۰ نفر به این بیماری مبتلا شدند که از این تعداد ۵۰ نفر فوت کردند، یک‌هزار و ۲۳ نفر بهبود یافتند و ۹۷ همچنان در بیمارستان بستری هستند.

 

کد خبر 932923

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha