سید علی اصغر یوسف نژاد، نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی، امروز (3 دی) در خصوص نقش و اهمیت کانون های و هنری مساجد به خبرنگار شبستان گفت: فعالیت های فرهنگی، دامنه گسترده ای دارد و مجموعه وسیعی از فعالیت ها را شامل می شود و این فعالیت ها با تمرکز در مساجد دارای معنویت بیشتری خواهد بود.
وی یادآور شد: توسعه فعالیت های فرهنگی با نگاه به کانون های فرهنگی و هنری مساجد دارای اهمیت و جایگاه خاصی خواهد بود و این کانون ها خواهد توانست قابلیت خود را نشان دهد.
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: توسعه کمی کانون های فرهنگی و هنری مساجد در کنار کیفیت بخشی این فعالیت ها و تکامل بخشی به فعالیت های فرهنگی هنری مساجد ضروری است.
وی ادامه داد: در کارهای فرهنگی باید از شکل گرایی مطلق پرهیز کرد و کیفیت نیز مورد رصد مسئولان قرار گیرند.
این مقام مسئول با اشاره به ضرورت تدبیر اندیشی برای اوقات فراغت جوانان، اظهار کرد: تدبیر اندیشی برای این اوقات فراغت از سوی مسئولان باید به عنوان یک رسالت انقلابی و اسلامی مورد توجه قرار گیرد.
وی تاکید کرد: تقویت کتابخانه های فرهنگی و هنری مساجد و پرکردن اوقات فراغت می تواند از اتلاف وقت جوانان و گرایش به کارهای پوچ جلوگیری کند.
یوسف نژاد، توسعه کمی کانون های فرهنگی و هنری مساجد در کنار کیفیت بخشی این فعالیت ها و تکامل بخشی به فعالیت های فرهنگی و هنری این مراکز را ضروری دانست.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی است، خاطرنشان کرد: هر چه بتوانیم در جهت کارهای فرهنگی قدم برداریم، آینده نظام را تضمین کرده ایم و باید بر ضرورت ارتقای هماهنگی در فعالیت های فرهنگی مساجد بیشتر اهتمام ورزیم.
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با تشریح کارکردهای مساجد، معنویت را خلا کنونی بشریت دانست و افزود: مسجد کانون معنویت و مکانی برای قرب و نزدیکی به معبود یکتاست.
وی مساجد را کانون مشورت و مشاوره، تعاون و همکاری و تجلیگاه مردم و مسئولان و پایگاه نظامی و بسیج عمومی دانست و گفت: مسجد، خاستگاه عدالت، محل تعلیم و تربیت و کانون امربه معروف و نهی از منکر است.
یوسف نژاد بر ضرورت ارتقای هماهنگی در فعالیت های فرهنگی مسجدی تاکید کرد و گفت: مسجدی نمونه است که در آن عنصر بصیرت ترویج شود زیرا مسجد، کانون بصیرت دهی و دشمن شناسی است.
وی اظهار کرد: مسجد همانند یک هنرکده است و پرورش خدوم ترین، مومن ترین و شجاع ترین انسان ها مانند شهید رجایی از هنر مسجد بوده و همواره در طول تاریخ متدین ترین و قدرتمندترین انسان هایی که در مقابل ظلم و استکبار ایستادگی کرده اند برخاسته از مسجد و تربیت شده مساجد هستند.
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توسعه کانون های مساجد در مناطق روستایی در راستای رویکرد عدالت محوری دولت است، گفت: اوج دلدادگی بین انسان و معبود را می توان در مساجد جستجو کرد.
وی با اشاره به مصوبه اخیر مجلس مبنی بر ایجاد کانون های فرهنگی و هنری در 25 درصد مساجد کشور، گفت: توسعه کانون های مساجد در مناطق روستایی و کم برخوردار در راستای رویکرد عدالت محوری دولت در حوزه فرهنگی و اجتماعی است.
یوسف نژاد تصریح کرد: مساجد اصلی ترین پایگاه در شکل گیری و استمرار انقلاب اسلامی هستند و کانون های مساجد به عنوان رسانه بزرگ و تاثیر گذار، با آموزش مبانی دینی در تحکیم باورها، اعتقادات، تغییر رفتارها و درونی کردن دین، نقش موثری را ایفا می کنند.
پایان پیام/
نظر شما