به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «احمد نصرتی» عصر امروز (سه شنبه 17 تیر) در کارگروه تخصصی اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان گلستان با اشاره به طرح پایش زنان بیمه شده تامین اجتماعی در خصوص بیماری سرطان پستان اظهار کرد: سرطان در سراسر جهان بار اقتصادی و بهداشتی زیادی برای دولت ایجاد می کند و بیشترین تاثیر را بر آسیب پذیرترین جمعیت ها دارد.
مدیر درمان تامین اجتماعی گلستان ادامه داد: زن در جامعه اسلامی به عنوان کانون و محور خانواده شناخته می شود و لذا برآن شدیم تا با اجرای این طرح شاهد ارتقای سلامت جامعه و کیفیت زندگی خانواده ها باشیم.
نصرتی ابراز داشت: با توجه به آمار بیماری در استان، افزایش آمار در اسناد پزشکی، هزینه های شیمی درمانی و تبعات اجتماعی خانوادگی این بیماری مدیریت درمان استان تصمیم گرفت که نسبت به غربالگری زنان 35 تا 69 ساله بیمه شده در سطح استان اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از چهار میلیارد تومان برای درمان سرطان پستان بانوان بیمه شده تامین اجتماعی استان هزینه شد و لذا از نظر اقتصادی به این نتیجه رسیدیم که نسبت به غربالگری بانوان اقدام کنیم.
مدیر درمان تامین اجتماعی گلستان یادآور شد: شیب بالای سرطان پستان در کشور قابل تامل است و نیاز به تصمیمات کلان جهت غربالگری و آموزش مناسب دارد و ضمن آنکه در 70 درصد سرطان ها با حذف عوامل خطر قابل پیشگیری است.
نصرتی خاطرنشان کرد: سرطان پستان شایعترین بدخیمی و نخستین علت مرگ و میر ناشی از سرطان زنان است و از هر هشت زن در استان گلستان یک نفر در معرض خطر سرطان پستان قرار دارد و میانگین سنی این سرطان در ایران و خاورمیانه 10 سال زودتر از دیگر کشورهای دنیا رقم می خورد.
نظر شما