«مهدی صلواتیان»، در گفتوگو با خبرنگار شبستان در همدان، گفت: امسال در راستای گرامیداشت باشکوه تر عید غدیر، ۹ کمیته در ستاد مردمی غدیر استان همدان تشکل شده است.
دبیر ستاد مردمی غدیر استان همدان افزود: کمیتههای ۹ گانه شامل کمیته خدمات اجتماعی، علمی- محتوایی، فضاسازی شهری، رسانه و فضای مجازی، پشتیبانی و خیرین، اطعام و افطار، مراسمات، جشنواره و مسابقات، کودک و نوجوان است.
وی افزود: کمیته خدمات اجتماعی، ارائه رایگان خدمات اجتماعی شامل حضور پزشک، مشاور خانواده و مشاور حقوقی در محلات را انجام خواهد داد، کمیته علمی و محتوایی توسط حوزه علمیه دامغانی با همکاری سپاه، دانشگاه و حوزه به تولید محتوا در حوزه غدیر خواهند پرداخت.
صلواتیان گفت: کمیته مراسمات متشکل از هیئات حسینی جامعه ایمانی مشعر، هیئت رزمندگان ثارالله همدان و کانون بسیج مداحان است که قرار است این هیئات علاوه بر برگزاری جشن عید غدیر، آذینبندی ویژه مساجد در محلات را نیز عهدهدار شوند.
وی با بیان اینکه اطعام و افطار روزهدار در عید غدیر یکی از تأکیدات نیک اسلام است، گفت: کمیته اطعام و افطار ستاد مردمی غدیر استان پیش بینی تهیه بیش از ۴۰ هزار غذا را در دستور کار خود دارد که با همکاری هیئتها به دنبال اطعام و افطار ۱۱۰ هزار نفر در روز عید غدیر است.
دبیر ستاد مردمی غدیر استان ضمن قدردانی از همکاری خوب شهرداری همدان گفت: کمیته فضاسازی شهری، نصب بنر و پرچم در سطح شهر، مسیر فرودگاه تا دو خروجی ملایر و کرمانشاه و همچنین نصب المانهای شهری، دیوارنگاره و ... در این ایام انجام خواهد داد.
صلواتیان با اشاره به اینکه برنامههای ستاد مردمی غدیر از میلاد امام هادی(ع) آغاز و تا روز مباهله ادامه خواهد داشت گفت: در صورت بهبود وضعیت کرونا در استان با همکاری کمیته مراسمات، در محل مجتمع عینالقضات، پارک ملت و تالار قرآن جشنهایی توسط هیئات در این ایام برگزار خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین برنامههایی که این ستاد به مناسبت ایام غدیر به دنبال انجام آن است «پویش پرچم» است در این پویش، ۳ پرچم در سه مناسبت مختلف بر سر درب مغازهها و منازل در سراسر محلات شهر نصب میشود.
صلواتیان ادامه داد: باید هر خانه سه پرچم غدیر، شادی و غم در اختیار داشته باشد و در صورت تحقق این طرح به لحاظ بصری تحول بزرگی در شهر ایجاد خواهد شد.
وی گفت: تلاش بر این است که پرچمها با هزینه نازل در اختیار مردم قرار گیرد که در صورت تحقق این طرح شاهد ایجاد فضایی به صورت بصری در سطح شهر باشیم که همه افراد را متوجه غدیر و عظمت ولایت امیرمؤمنان(ع) خواهد کرد.
وی افزود: اگر جای پرچم در سر درب منازل و مغازهها و حتی سطح شهر نصب شود مردم میتوانند، در مناسبتهای مختلف همچون غدیر، اعیاد و شهادت معصومین و اهل بیت(ع) و پرچم متناسب با آن ایام را بر سردرب منازل و مغازههای خود نصب کنند.
دبیر ستاد مردمی غدیر استان یادآور شد: مردم میتوانند برای تهیه پرچم با قیمتی مناسب به ستاد غدیر واقع در تالار قرآن مراجعه کنند، این ستاد از صبح تا شب در محل تالار فعال است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه واحد خواهران ستاد مردمی غدیر استان نیز فعال شده است، گفت: تمامی فعالیتهای عنوان شده در واحد خواهران نیز انجام خواهد شد.
وی یادآور شد: این مراسمها در شهرستانها از طریق هیئتهای حسینی، اداره تبلیغات اسلامی، فرمانداری و ائمه جمعه پیگیری و انجام خواهد شد، گفتنی است ستاد مردمی غدیر استان آمادگی دریافت گوشت قربانی روز عید قربان را دارد که آن را برای اطعام نیازمندان در روز عید غدیر استفاده خواهد کرد.
نظر شما