به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اندیمشک، «فریدون حسنوند» امروز (سهشنبه ۷ مرداد) در نشست شورای آموزش و پرورش اندیمشک و بخش الوارگرمسیری، با اشاره به اینکه ما در آمار کلی کشور در حوزه آموزش و پرورش جایگاه مناسبی نداریم اظهار کرد: مهاجرت افراد نخبه و معلم، مسائل دفاعی و آموزشی، زیرساختها، آب و هوا و ... باعث شدهاند تا استان خوزستان در جدول آموزشی کشور جایگاه و شرایط مناسبی نداشته باشد.
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیاری از زیرساختهای آموزشی کشور آماده بحران بزرگی همچون ویروس کرونا نبودند افزود: ویروس کرونا در حوزه آموزشی در مسائلی همچون پراکندگی جغرافیایی، محرومیتها در برخی مناطق، عدم دسترسیها، عدم زیرساختها، نبودن معلم و ارتباط عاطفی برقرار نکردن با دانشآموز و عدم ارتباط ضلع خانواده و اولیا با مجموعههای دانشآموز و معلم در افت یا رشد آموزشی تاثیر دارند.
وی با اشاره به برخوردار نبودن تمام مردم از امکانات فنی، مخابراتی و اینترنتی اذعان داشت: با توجه به اینکه دانشآموزان به معنای واقعی آیندهسازان کشور و امید نظام هستند و برای این کشور در حوزههای مختلف افتخارآفرینی میکنند، ما اکنون با برگزاری این جلسات و پیگیریهای لازم در حال فراهمکردن بستر رشد آنها هستیم که هرگونه تعلل در این حوزه باعث خسارت به کل کشور میشود و هرگونه تقویت و خدمت بیشتر، آثار مثبتی را برای کل کشور به همراه دارد.
حسنوند با بیان اینکه دانشآموزان زیادی بهعنوان استعدادهای بسیار خوب در زمینههای مختلف میتوانند برای کشور افتخارآفرینی کنند تصریح کرد: امروز اگر مشکلات موجود برطرف نشوند، در حق دانشآموزان و اولیا آنها، کل کشور و نظام آموزشی اجحاف میشود.
وی عنوان کرد: نباید اجازه دهیم که عدم توانایی خرید تبلت و موبایل و عدم دسترسی به اینترنت، به دانشآموزان روستایی مستعد، دارای توان آموزشی بالا، خلاق و خوشفکر ضربه بزند و توان آنها را از بین ببرد.
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: لازم است از لحاظ نیازهای زیرساختی و امکانات مخابراتی و فنی، تمام آموزشگاهها به تفکیک از طریق اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان، فرماندار اندیمشک و بخشداران بخشهای مرکزی و الوارگرمسیری بررسی و مشخص شوند.
وی با اشاره به اینکه شناسایی و معرفی دانشآموزان هدف جهت تهیه تبلت باید توسط مدیران مدارس و آموزشگاهها صورت گیرد ادامه داد: باید آمار تفکیکی روستاها و دانشآموزانی که نیازمند خدمات در مسئله ایاب و ذهاب و سرویس هستند، تهیه و آماده شود.
حسنوند در ادامه در پی تماس تلفنی با «محمدجواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور قول ۵۰۰ تبلت را برای دانشآموزان روستایی و عشایری اندیمشک از وی گرفت.
«علی صالح نساج» نیز اظهار کرد: با پیگیری مسئولان ارشد شهرستان اندیمشک در طی ۲ سال گذشته، بیشترین سهم از پروژهها در زمینههای تلفن همراه و تلفن ثابت به این شهرستان اختصاص یافته است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان در ادامه به ارائه نکات اختصاصی، ضروری و مهم به مدیران آموزش و پرورش اندیمشک و بخش الوارگرمسیری جهت منتقل و ابلاغ کردن به مدیران مدارس پرداخت.
همچنین در پایان فرماندار اندیمشک و مدیران آموزش و پرورش اندیمشک و بخش الوارگرمسیری خواستار رفع مشکلات موجود در زمینه آموزشی شدند و بر لزوم همکاری تمامی دستگاهها تاکید کردند.
نظر شما