راه اندازی مراکز درمانی پیشرفته در آینده نزدیک/ از مجهزترین آزمایشگاه ژنتیک ایران تا کارخانه داروهای گیاهی

مدیرعامل مؤسسه خیریه ثامن الحجج مرکز بیماران خاص استان کرمان از راه اندازی چندین مرکز درمانی پیشرفته در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، علی شمسی نیا، دوشنبه(۱۳ مرداد) در نشست خبری گزارشی از اقدامات چهار ماه نخست سال جاری مؤسسه خیریه ثامن الحجج علیه السلام کرمان داد و گفت: با وجود مشکلات موجود به لحاظ اقتصادی در کشور اما با پیگیری ها و تلاش های انجام شده اجازه ندادیم مشکلاتی برای بیماران ایجاد شود.

 

 

مدیرعامل خیریه ثامن الحجج مرکز درمانی بیماران خاص استان کرمان با اشاره به اینکه ۶ هزار نفر بیمار خاص و ۴ هزار نفر بیمار صعب العلاج در استان وجود دارد؛ افزود: در زمینه بیماری کووید ۱۹ تلاش های زیادی انجام دادیم و مشکلی در این باره نبوده جز اینکه چند نفر از پرسنل مؤسسه درگیر شدند اما بهبود یافتند.



وی با افزودن این مطلب که مسئولین و نهادهای حمایتی و خیرین در همه کارهایی که مؤسسه انجام شده نقش داشتند؛ گفت: چند روز اخیر حاج ابراهیم فلاح زاده، بانی اولیه بخش تالاسمی ۵ میلیارد ریال جهت تجهیرات و درمان بیماری های خاص اهدا کرد.

 

شمسی نیا ادامه داد: در زمینه حمایت از بیماران، صندوق قرض الحسنه رسالت بیش از ۵۰۰ وام در اختیار بیماران قرار داده و استانداری هم قرار بود از طریق صندوق وام کارآفرین برای هزار نفر حداقل وام کارگشایی برای خوداشتغالی در زمینه کشت گیاهان دارویی اعطا کند تا در زمینه دارو و درمان مشکلی پیش نیاید اما از طرف استانداری کم کاری شده است.

 

وی ظرفیت استان کرمان در زمینه گیاهان دارویی را به گونه که صدها نوع گیاه دارد را مورد اشاره قرار داد و از اجرای طرح کشت گیاهان دارویی به صورت پایلوت در شهرستان زرند خبر داد و اظهار داشت: به زودی کارخانه گیاهان دارویی به نام سردار دلها کلید می خورد که در این زمینه بزرگترین مرکز تحقیقات طراحی و اساتید داخل و خارج کشور به ویژه متخصصین سازمان جهادکشاورزی برای همکاری اعلام امادگی کردند و بیش از ۲۰ کارگروه تشکیل شده است.



مدیرعامل خیریه ثامن الحجج همچنین به کمک های خیرین برای تکمیل مجموعه دارالشفا امام رضا علیه السلام نیز اشاره و بیان کرد: به زودی با آستان قدس رضوی تفاهم نامه ای امضا می شود تا در بخش سلامت با مجموعه دارالشفاء ما همکاری کند.

 

وی از راه اندازی مجهزترین آزمایشگاه ژنتیک ایران در کرمان خبر داد و با بیان اینکه دستگاه هایی لازم در این آزمایشگاه با کمک خیرین از آلمان وارد می شود، افزود: راه اندازی بخش سلول های بنیادین در زمینه نگهداری بند ناف و... در حال اتمام  و مرکز جامع تصویربرداری در حال آماده سازی است.

 

شمسی نیا ایجاد بزرگترین مرکز سونوگرافی و پرتودرمانی که بعضی از تجهیزات آن در حال ورود به کشور است؛ راه اندازی داروخانهای مجهز؛ راه اندازی بخش ویژه برای بیماران ام اس در دارالشفاء امام رضا توسط مختاررعبدالرحمانی و همسرش به یاد فرزند فقیدشان؛ ۱۰ کلینیکِ آماده بهره برداری در استان در زمینه پیشگیری را از دیگر موارد قابل ذکر برشمرد و گفت: خیریه بیش از ۴۰ هزار مترمربع فضای درمانی در استان دارد.

 


وی از انعقاد قرارداد با بهزیستی برای راه اندازی مرکز جامع پیشگیری از بیماری های خاص که بیش از ۴۰ نوع بیماری نادر را تحت پوشش قرار می دهد؛ خبر داد و بیماری های ام اس، همودیالیز، تالاسمی و هموفیلی را جزو بیماری های خاص دانست و تصریح کرد: ۱۲۰۰ بیمار تالاسمی در استان و ۱۶۵۰ بیمار ام اس داریم که این بیماری بیشتر در میان تحصیلکرده ها شایع است و به تازیگ بیمار زیر ۲۰ سال هم داشتیم که کارهای خوبی برای این بیماران شده تا از پیشرفت بیماری جلوگیری و داروها به موقع به بیمار داده شود.

 

مدیرعامل خیریه ثامن الحجج با اعلام اینکه از بیماران خاص هیچگونه هزینه ای دریافت نمی شود الا ۵۰ درصد فرانشیز دارویی؛ افزود: داروهای ایرانی برای بیماران تالاسمی صد درصد رایگان و داروهای خارجی با پرداخت ۵۰ درصد هزینه توسط خیریه تأمین می شود و هزینه های بیماران همودیالیزی نیز رایگان است اما فرانشیز دارو را باید بپردازند.

 

وی با تأکید بر اینکه انتظار بیشتری از مسئولین استان داریم و تنها انتظار ما تسهیل گری است؛ از همکاری تعدادی از نهادها در تأمین سبد کالا برای بیماران قدردانی کرد و گفت: به علت تحریم ها با کمبود دارو مواجه هستیم ضمن اینکه امسال حداقل ۵۰ میلیارد تومان تجهیزات نیاز داریم.

 

شمسی نیا درباره میزان درآمدهای مؤسسه و هزینه کرد آن توضیح داد: درآمدها چون از محل خیرین است؛ متفاوت است اما مبلغ جمع آوری شده از صندوق های مؤسسه ماهانه تقریباً ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان است که صندوق ها که صرفاً برای بیماران هزینه می شود و در ۴ ماهه اول امسال تقریباً ۵۰ درصد افزایش ورودی رقم های بزرگ را به صورت صد در صدی از طرف خیرین داشتیم.

 

وی با اشاره به اینکه تعدادی پزشک به صورت خیرخواهانه و تعدادی دیگر با اخذ تمام هزینه و یا بخشی از هزینه با مؤسسه همکاری دارند؛ تصریح کرد: هر ماه فقط یک میلیارد تومان هزینه پرسنل است.



 

کد خبر 956291

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha