ارزش و جایگاهی که انقلاب اسلامی به زنان داده در هیچ مکتب دیگری نیست

مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل با بیان اینکه ارزش و جایگاهی که انقلاب اسلامی به زنان داده در هیچ مکتب دیگری نیست، افزود: این ارزش و جایگاه باید در جامعه تبیین شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، خدیجه جعفری اصل مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل عصر امروز(11 دی) در نشست دینی و مذهبی بانوان سرعین اظهار کرد: وجود پیشرفت های چشمگیر در حوزه زنان و خانواده در کشور ما در مقایسه با سال های گذشته گویای این مطلب است.


مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استاندار اردبیل عنوان کرد: بانوان ما باید در همه فعالیت ها به ویژه اجتماعی، خانوادگی رویکرد دینی اسلامی داشته زیرا ماندگاری و ثبات فعالیت ها به رنگ و صبغه اسلامی داشتن است.


وی با بیان اینکه ارزش و جایگاهی که انقلاب اسلامی به زنان داده در هیچ مکتب دیگری نیست، افزود: برای حفظ این جایگاه متعالی باید راه، آرمان و خون شهدا در بین خانواده ها و جامعه تبیین و ترویج شود.


جعفری اصل با بیان اینکه در ایام حساسی چون انتخابات برخی از جوامع غربی به خاطر اهداف پلید خود از جایگاه زنان سوء استفاده می کنند، تصریح کرد: زنان و دختران باید با دقت و هوشیاری کامل عمل کنند و در پاسخ به یاوه گویان، مصمم تر و جدی تر از همیشه باشند.


این مسئول محبت و مهرورزی، همکاری و تعاون، اطاعت زن از شوهر، نرمی و مدارا و اظهار محبت به زن را از جمله عوامل تحکیم و استحکام خانواده ها دانست و افزود: تکریم و احترام کردن زن موجب استحکام پیوند خانواده می شود و به هیچ عنوان حتی به اندازه ی یک روزنه برای نفوذ کینه و دشمنی میان آنان نمی گذارد.


جعفری اصل، اصلی ترین رسالت خانواده را فراهم آوردن محیطی شایسته برای تربیت صحیح فرزندان عنوان کرد و بیان داشت: دوری از قساوت و خشونت، اجتناب از نرمی بیش از حد، عادت دادن به رفتار نیک، پرورش روح دینداری در کودک و تغذیه عاطفی و محبت را از جمله شیوه های تربیت سالم برشمرد.


مدیر کل امور بانوان و خانواده گفت: در دفتر امور بانوان و خانواده برنامه ها و فعالیت هایی در زمینه برنامه های ارشادی ازدواج آسان و پایدار و متعالی، آیین زندگی، مشاوره، ارتقای سلامت جسمی، ارایه الگوی متعالی از جایگاه زن و خانواده، پژوهش نیازسنجی استان در حوزه زنان و برنامه های دیگر در حال اجرا و نظارت است.


وی اذعان داشت: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از جبهه‌های نظامی به جبهه‌های جنگ نرم روی آورده‌اند به طوری که اقلام ضد فرهنگی مانند ماهواره، مواد مخدر و... سلاح‌های دشمن قلمداد می‌شود پس باید در راستای آگاه‌سازی جوانان نسبت به تهدیدهای موجود برنامه‌ریزی و سیاستگذاری صورت بگیرد.


این مسئول خاطرنشان کرد: شکل‌گیری تعامل همه ‌جانبه لازمه مبارزه با این قبیل تهدیدها و ریشه‌کن کردن ‌آنها است، پس باید در راستای ایجاد هم‌افزایی، تشریک‌ مساعی و همکاری مضاعف بین مسئولان در این حوزه قدم برداشته شود.


پایان پیام/
 

کد خبر 96033

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha