به گزارش خبرگزاری شبستان، شاکری، نویسنده ادبیات انقلاب و دفاع مقدس گفت: اگر این همایش در حوزه نظری ادبیات داستانی برگزار شود و در آن مسائل و مشکلات جدی ادبیات داستانی کشور مطرح شود برای جریان ادبی کشور مفید خواهد بود.
وی افزود: در این همایش بهتر است فقط دیدگاههای یک گروه و جریان خاص مطرح نشود و سلیقههای مختلف بتوانند در این همایش شرکت کنند تا گام خوبی در جهت رشد داستان کوتاه برداریم.
این نویسنده چنین همایشهایی را محل ظهور افکار مختلف دانست و تصریح کرد: چیزی که ادبیات داستانی ما را رقم میزند، فکر است و همایشها محل ظهور افکار مختلف هستند. اگر بخواهیم چنین برنامههایی در ادبیات داستانی ما تحول ایجاد کنند و به رشد آن کمک کند باید بتوانیم افکار مختلف را یک جا جمع کنیم.
شاکری برگزاری چنین همایشهایی را دشوار خواند و عنوان کرد: برگزاری همایشهایی که با رویکرد و موضوعی خاص برای بار اول برپا میشوند؛ دشوار است و چنین همایشهایی دقت و توجه بیشتری در نحوه برگزاریشان میطلبد.
احمد شاکری با طرح این سوال که چرا میخواهیم همایش داستان کوتاه برگزار کنیم، گفت: اگر چنین تصمیمی اتخاذ شده است باید با فکر سنجیده و دلایل منطقی همراه باشد. همچنین باید رویکردها و اهداف اصلی همایش را مشخص کنیم تا بتوانیم به نتیجه مطلوب برسیم.
وی یکی از راههای ارتقای کیفیت این همایش را برنامهریزی دقیق و منظم دانست و عنوان کرد: چنین همایشهایی به هدف و نتیجه مطلوب نمیرسند مگر با برنامهریزی دقیق و منسجم. اگر به موقع زمان برگزاری همایش تعیین شود و افراد حاضر در همایش مشخص شوند میتوان به کیفیت و اعتبار این همایش اطمینان داشت.
پایان پیام/
نظر شما