به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستانهای تهران، مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران اظهار داشت: در زمان بحران در سطح هر شهرستان هر امکانات و ماشین آلات دولتی و خصوصی و آنچه زیرمجموعه فرمانداری، بخشداری ها و شهرداری است در نقاط بحرانی باید در اختیار فرمانداران به عنوان رئیس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران باشد.
منصور درجاتی در نشست با فرماندار و معاونین فرمانداری قرچک افزود: پس از حوادث ناگواری که از شهادت سردار شهید سلیمانی بوجود آمد از جمله سقوط هواپیمای اوکراینی و همچنین زلزله 19 اردیبهشت دماوند، آتش سوزی کلینیک سینا اطهر و ... ثابت کرد که استان تهران باید از جهت آمادگی برای زمین لرزه ها و همچنین دو مقوله مهم ایمنی و ایمن سازی تقویت شود.
وی یادآور شد: به همین منظور کل امکانات استان تهران برای پیشگیری و امدادرسانی حین بحران سنجیده شده و با توجه به پایش موقعیت موجود نیز راهکارهای اساسی اعلان شده است.
این مسئول خاطرنشان کرد: خوشبختانه در استان تهران امکان سنجی، آمادگی و انعکاس خبر رشد داشته به طوری که به محض بروز حادثه، مورد به اداره کل مدیریت بحران استان منعکس می شود و ما نیز با اولویت دهی با کمترین هدررفت وقت در هر حادثه ای حاضر شده و بر اساس وظیفه امور را مدیریت می کنیم.
وی ادامه داد: شهرستان قرچک با توجه به وسعت کم و تعداد روستاهای کم، این فرصت را دارد که در مواقع بحرانی بهتر عمل کند اما از طرفی تراکم جمعیتی بالا و بافت مسکونی این منطقه شرایط را سخت می کند و می طلبد با برنامه ریزی صحیح با بسیج امکانات و سایر راهکارها برای پیشگیری و در حین بحران بهتر عمل کرد.
درجاتی گفت: هلال احمر این شهرستان جزو اولویت هاست که به زودی راه اندازی خواهد شد و سه انبار دپوی اقلام زیستی، اقلام خوراکی و اقلام بهداشتی خواهد داشت که می تواند برای مواقع بحرانی بسیار مثمر ثمر باشد.
نظر شما