«محمد اسفندیاری» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، از انتشار فراخوان دومین جشن داروگ )مجازی و اینترنتی)خبر داد و گفت: بنیاد نیما یوشیج با مساعدت و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ، اداره کل میراث فرهنگی ، صنایعدستی و گردشگری مازندران ، شورای اسلامی روستای ملی یوش و همچنین مرکز اطلاعرسانی داروگ nimahouse.ir دومین جشن داروگ را برگزار میکند .
مدیر اجرایی بنیاد نیما یوشیج و دبیر جشن داروگ بابیان اینکه این جشن در چهار بخش شامل؛ خواندن شعر نیمائی، ارسال شعر زبان تبری ، غزل ، ترانه و دوبیتی رده جوانان در مقطع دبیرستان و دانشگاه، عکاسی و تکریم از شاعران تبری برگزار میشود، افزود: شرکت در بخش خواندن شعر نیمائی که برای عموم آزاد است .
وی بابیان اینکه برای ارسال آثار به بخش عکاسی هیچ محدودیت سنی وجود ندارد، خاطرنشان شد: همچنین در بخش تکریم از شاعران تبری احتیاج به ارسال آثار نیست ، هیئتداوران با توجه به سابقه، قدمت و آثار شاعران تبری اقدام خواهند کرد .
اسفندیاری بابیان اینکه تکریم از شاعران زبان تبری، تقدیم تندیس بلورین به همراه جایزه نقدی ویژه به شخصیت تراز اول موردنظر هیئتداوران، تکریم از نهادها و سازمانهای فعال و همچنین شخصیتهایی که در بسط و توسعه و ترویج فرهنگ نیما شناسی و شعر نیمایی در زبان فارسی و تبری تلاش میکنند، تقدیم تندیس بلورین جشن به نهاد یا شخصیت فعال، تکریم از شاعران نوجوان مازندرانی که به زبان تبری شعر، غزل و دوبیتی میسرایند و تقدیم لوح و جایزه نقدی به نفر برتر (رده سنی دبیرستانی و دانشگاهی) در دستور کار قرار دارد، گفت: اهدا لوح تقدیر و جایزه نقدی به سه اثر برتر که بهصورت ارسال تصویر با خواندن شعر تبری نیما به مدت ۱دقیقه الی ۲ دقیقه همراه خواهد بود، برنامهریزیشده است.
وی در خصوص تقدیر از عکاس نیمایی بیان کرد: شورای اسلامی روستای ملی یوش به همراه بنیاد نیما یوشیج و مساعدت کنندگان جشن از میان عکسهای ارسالی به دبیرخانه از عکس ارسالی با نگرش به روستای یوش و موزه نیما یوشیج تقدیر به عملآورده و به عکاس برتر لوح تقدیر و جایزه نقدی اهدا میشود .
اسفندیاری بابیان اینکه برای ارسال آثار مقررات خاصی تعیین نشده و شرکتکنندگان میتوانند حتی از آثار آرشیوی خود برای ارسال به دبیرخانه جشن استفاده کنند، گفت: در بخش خواندن شعر تبری نیما میبایست شرکتکنندگان قرائت شعر تبری نیما را بهصورت تصویری ارسال نمایند و در صورت توانایی از سازهای محلی یا سازهای ایرانی بهعنوان موسیقی همراه شعر استفاده نمایند تصاویر ارسالی فقط از طریق اینترنت و در قطع موبایل و در اندازه مستطیل و به عرض قابلقبول است.
وی بیان کرد: کلیه شرکتکنندگان ذیل آثار خود، میبایست نام و نام خانوادگی سن، نام شهر و روستا، کد ملی، آدرس دقیق پستی و شماره تلفن خود را به دبیرخانه بهصورت اینترنتی و مجازی ارسال نمایند .
اسفندیاری آخرینمهلت ارسال آثار به این جشن را 23آذرماه 1399 اعلام کرد و خاطرنشان شد: از هر شخص نهایتاً یک اثر قابل دریافت خواهد بود ارسال تعداد آثار بالاتر اولین اثر ارسالی در جشن لحاظ خواهد شد.
وی بابیان اینکه آثار مکتوب بهصورت Word و آثار تصویری در قالب فایل PDFموردقبول است، گفت: علاقهمندان به شرکت در این جشن آثار خود را به شماره 09216748603 واتساپ نمایند.
نظر شما