به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «علی قمیشی» امروز (یکشنبه 6 مهر) در نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا که در سالن آمفی تئاتر دانشگاه جندی شاپور برگزار شد اظهار کرد: متاسفانه از سه هفته گذشت آمار بیماران سرپایی و بستریهای کرونایی در دزفول افزایش یافته لذا ضروری است پروتکلهای بهداشتی به شدت رعایت شود تا از ورود به پیک جدید کرونا جلوگیری شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه اگر مردم نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی توجه بیشتری کنند اوضاع بهتر کنترل میشود افزود: تاکنون داروی مؤثری برای درمان قطعی کرونا در جهان ساخته نشده و داروهای گران قیمتی که دولت وارد میکند نیز بیماری را به طور کامل مهار نمیکند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه تاکنون واکسن کرونا ساخته نشده لذا تنها راه مقابله با کرونا و جلوگیری از ابتلا به آن رعایت پروتکلهای بهداشتی از جمله رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و پرهیز از ترددهای غیرضروری در سطح جامعه است.
قمیشی اضافه کرد: طی چند سال اخیر تحقیقات علمی در خوزستان نشان داده که در فصل پاییز و بارندگی، درختان کنوکارپوس نقش زیادی در تشدید مشکلات تنفسی داشتهاند لذا تقاضا داریم شهرداری دزفول پیش از شروع بارندگیها هرس این درختان را در دستور کار قرار دهد.
وی با اشاره به همزمانی و شباهت آنفولانزا با کرونا افزود: هر ساله با شروع فصل آنفولانزا واکسن مخصوص این بیماری نیز توزیع میشود اما امسال با توجه به شیوع کووید ۱۹، تقاضای جهانی واکسن آنفولانزا بهشدت افزایش یافته به گونهای که کشورها برای دریافت این واکسن سهمیهبندی شدهاند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دزفول اولویت تزریق واکسن آنفولانزا را برای گروههای خطرناکی از قبیل افراد مسن، مادران باردار، بیماران دیابتی، ریوی، قلبی و شیمیایی و کودکان دارای نقص ایمنی عنوان کرد.
وی یاد آور شد: پیشبینی میشود سهمیه شهرستان دزفول در بحث واکسن آنفولانزا صرفا ۱۵ درصد از نیاز دانشگاه علوم پزشکی را تأمین کند و با توجه به اینکه سهمیه خوزستان مشخص شده و این واکسن در چند پارت در اختیار استانها قرار میگیرد لذا مردم انتظار نداشته باشند در مرحله اول موفق به دریافت این واکسن شوند.
نظر شما