«حمید جوان» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهارداشت: ۱۷ نقطه پرتصادف در محورهای اصلی، روستایی و فرعی این شهرستان شناسایی شده که اکثر نقاط پرتصادف در محورهای اصلی قرار گرفته است.
مدیر اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شیروان بیان کرد: از جمله نقاط پرتصادف این شهرستان زیرگذر شهر زیارت و محدوده پلیس راه قدیم شیروان بود که با ایجاد رمپ و سایر اقدامات تکمیلی، اصلاح و حذف شده است.
جوان، اکثر نقاط پرتصادف را مربوط به جاده اصلی عنوان کرد و افزود: با توجه به تعداد تصادفات زیاد در این محورها، باید اقدام سریع نسبت به اصلاح این نقاط صورت گیرد که در چند سال اخیر شاهد تصادفات بسیار چشمگیری در این محورها بوده ایم.
وی با اظهار بی اطلاعی از شمار تصادفات این محورها، خاطرنشان کرد: در بسیاری از محورها علاوه بر تکمیل، اصلاح، رمپ و سایر اقدامات علائم هشدار دهنده و چراغ روشنایی نصب شده تا حوادث به خصوص در ساعات شبانه به حداقل برسد.
مدیر اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شیروان تصریح کرد: اکنون نیز همکاران این اداره مشغول شناسایی نقاط پرتصادفی هستند که در سه سال اخیر شاهد بیشترین آمار تصادفات بوده که هنوز این طرح نهایی نشده است.
جوان اظهار داشت: امسال در مجموع برای طرح های راهداری و راهسازی شهرستان، ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار پیشنهاد شده که البته تاکنون مصوب نشده و از این رقم بخشی برای اصلاح و حذف نقاط پرتصادف هزینه خواهد شد.
وی گفت: شهرستان شیروان ۶۵۰ کیلومتر راه روستایی دارد که ۷۰ درصد آن در مناطق کوهستانی واقع است.
هم اینک مجموع راههای روستایی این شهرستان ۶۵۰ کیلومتر است که بیش از ۵۰۰ کیلومتر آن آسفالت است و ۸۶ کیلومتر بزرگراه در دو باند شمالی و جنوبی دارد.
شیروان که در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد، به دلیل واقع شدن در مسیر اصلی استانهای شمالی به مشهد یکی از مسیرهای پرتردد کشور است.
نظر شما