به گزارش خبرگزاری شبستان، ساسان ناطق درباره این کتاب گفت: علی لطفی از جانبازان جنگ و از نیروهای جهاد سازندگی و از همرزمان شهید حاج حسن کسایی بوده و در عملیاتهای کربلای 4 و 5 به ایجاد خاکریز و راه سازی مشغول بوده است.
وی درباره اوج خاطرات این کتاب افزود: اینها در حین یکی از عملیاتها در سه کیلومتری بصره، اشتباهی به جای اینکه برای نیرویهای خودی خاکریز بسازند برای نیروهای عراقی خاکریز میساختند که بعد متوجه قضیه میشوند و مجبور میشوند از منطقه متواری شوند و سه شب در یک روستا به سر ببرند و ...
وی اضافه کرد: کتاب با خاطرات لطفی از دوران کودکی و خاطرات او از قبل از انقلاب شروع و با خاطرات او از دورانی که در جهاد سازندگی در جنگ حضور داشته تمام میشود.
به گفته ناطق، ویژگی مهم این کتاب اشارهای است که به نقش جهاد سازندگی در دوران جنگ تحمیلی شده است.
جالب ترین قسمت کتاب آنجایی است که علی لطفی متوجه میشود که او و بقیه رانندهها، دارند برای عراقیها خاکریز حفر میکنند. او در کتاب آورده: «یک دفعه متوجه شدیم پشت خط دوم عراقیها هستیم و آنها که دور و برمان این طرف و آن طرف میروند عراقی هستند.
بنا بر گزارش پایگاه خبری سوره مهر، عدهای از نیروهای عراقی در قالب گردان بدر کنار رزمندههای ما میجنگیدند و با دیدن آنها فکر کردم بچههای خودمان هستند. عراقیها هم فکر میکردند ما از خودشان هستیم وگرنه ممکن نبود ما بغل گوششان باشیم و بیخیالمان شوند. اجل روی سرمان بال بال میزد. تیموری ما را صاف برده بود توی شکم عراقیها و کم مانده بود با گلولههای خودمان غزل خداحافظی را بخوانیم....»
گفتنی است،کتاب «خاکریزهای دوره گرد»؛ خاطرات علی لطفی تولید دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری است که در 100 صفحه، قطع رقعی و با تیراژ 2 هزار و 500 جلد و با قیمت یک هزار و 900 تومان توسط سورهمهر منتشر شد.
پایان پیام/
نظر شما