اجرای طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر در اندیمشک

بیروم‌وند از اجرای طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر به منظور بازپروری، پاک‌سازی و ایمن‌سازی اندیمشک خبر داد و گفت: در این راستا جمع‌آوری متکدیان، کارتن خواب‌ها و معتادان متجاهر با همکاری اداره بهزیستی، نیروی انتظامی و شهرداری در دستور کار قرار گرفت.

«فرحناز بیروم‌وند» در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اندیمشک، با اشاره به اینکه اعتیاد یک بیماری است که بسیاری از مردم سراسر جهان گرفتار آن هستند اظهار کرد: اعتیاد بیماری مسری نیست اما به راحتی میان یک اجتماع فراگیر و تبدیل به یک بحران و پروسه می‌شود.

 

رئیس اداره بهزیستی اندیمشک افزود: اعتیاد بیماری فیزیولوژیکی و روانشناختی است که زندگی افراد را تحت شعاع قرار می‌دهد و روند زندگی آنها را مختل می‌کند.

 

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی سال‌ها است که در حوزه درمان اعتیاد فعالیت می‌کند و مدیریت مراکز داوطلبانه ترک اعتیاد را بر عهده دارد اذعان کرد: این سازمان تاکنون واحدهای ارائه خدمات درمان و کاهش آسیب در قالب‌های مختلفی مانند DIC، شلتر، تیم‌های سیار، مراکز درمان سرپایی و اقامتی و مراکز درمانی MMT در کشور راه‌اندازی کرده و خدمات‌رسانی توسط این مراکز به افراد زیادی صورت گرفته است.

 

بیروم‌وند از اجرای طرح فوری جمع‌آوری معتادان متجاهر به منظور بازپروری، پاک‌سازی و ایمن‌سازی سطح شهرستان اندیمشک خبر داد و تصریح کرد: با توجه به جلسه کمیته آسیب‌های اجتماعی شهرستان اندیمشک، جمع‌آوری متکدیان، کارتن خواب‌ها و معتادان متجاهر با همکاری اداره بهزیستی، نیروی انتظامی و شهرداری در دستور کار قرار گرفت.

 

وی عنوان کرد: در راستای این طرح و مطالبات مردمی در خصوص برخورد و جمع‌آوری معتادان متجاهر و پرخطر که در اجتماع رها شده‌اند و همچنین با توجه به شیوع ویروس کرونا، معتادان متجاهر پس از جمع‌آوری از سطح شهر و میادین، جهت بهبود و ترک رایگان در کمپ‌های تحت نظارت اداره بهزیستی اندیمشک ساماندهی شده‌اند.

 

رئیس اداره بهزیستی اندیمشک با اشاره به اینکه بیشتر متجاهرین این شهرستان، غیربومی هستند بیان کرد: قرنطینه معتادان و انجام تست کرونا و در صورت مثبت بودن تست کرونا، انتقال به مراکز درمانی، انجام تست HIV، هپاتیت و دیگر بیماری‌های پرخطر و ارائه مشاوره‌های مورد نیاز به افراد معتاد و خانواده‌های آنها از دیگر اقدامات اداره بهزیستی اندیمشک در این خصوص هستند.

 

وی جمع‌آوری آسیب‌های اجتماعی به منظور سلامت جامعه شهری را اقدامی همگانی دانست و خاطر نشان کرد: این اقدام نیاز به حمایت و مساعدت کلیه آحاد مردم دارد و انتظار می‌رود افرادی که می‌توانند در این امر همراه و همیار اداره بهزیستی باشند، اقدام به تاسیس موسسات مردم نهاد کنند.

 

کد خبر 983728

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha