فعال سازی سامانه احراز هویت غیر حضوری سجام برای نابینایان

رسولی‌زاده گفت: خدمات احراز هویت غیرحضوری سجام از طریق اپلیکیشن سیگنال برای استفاده جامعه نابینایان و کم‌بینایان فراهم شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، علی رسولی‌زاده مدیرعامل پارت گفت: خدمات احراز هویت غیرحضوری سجام از طریق اپلیکیشن سیگنال هم‌زمان با روز عصای سفید برای استفاده جامعه نابینایان و کم‌بینایان فراهم شد تا این افراد نیز بتوانند مانند سایرین وارد حوزه سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه شوند.

وی توضیح داد: علاوه بر این، با توجه به لزوم وارد کردن تعدادی کد امنیتی که در روند انجام احراز هویت لازم است، امکان پخش صوتی نیز به سامانه احراز هویت اضافه شده تا نابینایان و کم‌بینایان برای وارد کردن این کدها نیاز به همراهی دیگران نداشته باشند.

رسولی‌زاده افزود: الزاماتی که به بخش تصویربرداری مربوط می شود، با استفاده از هوش مصنوعی بررسی و در صورت نیاز، اخطارهای لازم به صورت صوتی اعلام می‌شوند. اخطارهایی مانند «از گوشی فاصله بگیرید»، «چهره خود را به سمت راست یا چپ بچرخانید» و مشابه آن‌ها از جمله این پیام هاست.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان پارت اظهار داشت: مهم‌ترین نکته در احراز هویت غیرحضوری سجام، عدم نیاز به حضور در مکان خاصی است و برای انجام این فرآیند نیاز نیست به مکانی مراجعه شود و تنها کافی است بعد از ثبت‌نام در سایت سامانه سجام و دریافت کد پیگیری ده رقمی، اپلیکیشن سیگنال را باز کنند، وارد بخش احراز هویت غیرحضوری شوند و بعد از تأیید اطلاعات، مراحل را که شامل گرفتن عکس سلفی، عکس امضا و ضبط یک ویدیوی ۱۵ ثانیه‌ای هستند، طی کنند و به سادگی احراز هویت خود را انجام دهند.

به گفته رسولی‌زاده ، شرکت دانش‌بنیان پارت با استفاده از اپلیکیشن سیگنال، تا این لحظه توانسته احراز هویت بیش از ۲ میلیون نفر از هموطنان را با موفقیت انجام دهد.  

وی افزود: با گسترش خدمات احراز هویت غیرحضوری سجام، علاوه بر حذف صف‌ها و خطرات مربوط به آن در ایام کرونا، در وقت و هزینه متقاضیان نیز صرفه‌جویی می‌شود. هرچند این موضوع در مورد افرادی که برای حضور در اماکن عمومی با مشکلاتی مثل عدم آماده‌سازی کامل زیرساخت‌های مخصوص حمل و نقل و... مواجه هستند، مثل سالمندان، توانیابان جسمی و نابینایان، بسیار بیشتر از یک صرفه‌جویی ساده است.

رسولی زاده خاطرنشان کرد: باتوجه به نوظهور بودن خدمت احراز هویت غیرحضوری و باتوجه به اینکه اولین سیستم احراز هویت غیرحضوری سامانه سجام توسط شرکت دانش‌بنیان پارت اجرا شده است، ارائه چنین خدماتی برای نابینایان نیز برای اولین بار درحال انجام است.

وی افزود: عموم نابینایان از اپلیکیشن‌هایی نظیر تاک‌بک یا اسپیک، برای کار با تلفن همراه استفاده می‌کنند. با این وجود اکثر نرم‌افزارهای فارسی با این ابزارها سازگار نشده‌اند. در این بین، سیگنال برای ارائه بهتر خدمات احراز هویت غیرحضوری سجام به نابینایان، در گام نخست، تمام قسمت‌های مربوط به احراز هویت را با این ابزارها سازگار کرده تا بدون نیاز به نصب ابزارهای جدید یا تغییر رویه‌ها، بتوانند از این خدمات بهره‌مند شوند.

کد خبر 984600

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha