دباغی‌های موجود در چرمشهر‌های تخصصی شترمرغ از کیفیت خوبی برخوردارند

حاجی بابایی گفت: دباغی‌های موجود در چرمشهر‌های تخصصی شترمرغ از کیفیت خوبی برخوردارند، اما متاسفانه پوست شترمرغ خوبی برای دباغی دریافت نمی‌کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، علی حاجی بابایی شب گذشته (سه شنبه 29 مهر) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت: شترمرغ به علت جدید و تازه بودن موضوع آن در اقتصاد کشور، میان دو وزارتخانه جهاد کشاورزی و صمت در تلاطم است.

 

کارشناس صنعت چرم ادامه داد: دباغی‌های موجود در چرمشهر‌های تخصصی شترمرغ از کیفیت خوبی برخوردارند، اما متاسفانه پوست شترمرغ خوبی برای دباغی دریافت نمی‌کنند.

 

محمد رمضانی پرورش دهنده شتر مرغ نیز در ارتباط زنده تلفنی با این برنامه از پرورش سنتی ۲۰ هزار قطعه شترمرغ توسط ۵۰۰ خانوار استان خراسانی جنوبی خبر داد و گفت: به علت نبود کشتارگاه تخصصی شترمرغ در استان خراسان جنوبی، بیشتر کشتار‌ها در مراکز ذبح دام سبک و سنگین و یا در مزارع پرورش شترمرغ، سنتی و غیر علمی انجام می‌شود و پس از آن، پوست حاصله از کشتار یا دفن می‌شود و یا از توجیه چندانی برای ارسال به دباغی برخودار نمی‌شود.

 

وی ادامه داد: در مراکز صنعتی پرورش شترمرغ، دام‌ها، زنده فروشی و یا به تهران، اصفهان و شهر‌های بزرگی که تقاضای گوشت شترمرغ دارند ارسال می‌شوند و یا پس از ذبح در داخل مزارع، پوست و پر آن، به مشهد فرستاده و پس از دباغی برای تولید کیف و کفش به خراسان جنوبی باز پس فرستاده می‌شود.

 

رمضانی با اشاره به نبود مراکز پرورش صنعتی دام و کشتارگاه‌های تخصصی شترمرغ در استان‌های شرقی کشور به بهانه جلوگیری از آلودگی محیط زیست گفت: با وجود کاستی‌های فراوان در بخش پرورش و بهره برداری از شترمرغ، اما از پر، تخم‌های فاقد نطفه و پوست شتر مرغ در صنایع دستی استفاده می‌شود.

کد خبر 985299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha