به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، «ابراهیم صالح عمران» در نشست با خبرنگاران با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفهای به عنوان یک دانشگاه مهارتی دارای ۱۷۶ آموزشکده و دانشکده در سراسر کشور است گفت:این دانشگاه در سطح کشور جمعیت ۱۵۰ هزار دانشجو را شامل میشود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور از تحصیل ۸۰ درصد از دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای کشور در رشتههای کاردانی و ۲۰ درصد در رشتهای کارشناسی خبردادوافزود: دود ۱۰۰ هزار دانشجو نیز در مقاطع کاردانی و کارشناسی در حال ثبت نام هستند که با حضور این دانشجویان تعداد دانشجویان دانشگاه فنی و حرفهای به بیش از ۲۰۰ هزار نفر افزایش مییابد.
وی با اشاره به قدمت دانشگاه فنی و حرفهای قدمت اظهار داشت: یکی از دانشگاههای حضوری و رایگان آموزش عالی کشور برای انتقال مهارت بوده و جز دانشگاههای مأموریت گرا برای مهارت آموزی و کمک برای ایجاد اشتغال و تولید به شمار میرود.
صالحی عمران افزود: در این دانشگاه سعی داریم تا دانشجویانی را تربیت کنیم که بتوانند سریعتر وارد بازار کار شوند و در رشد اقتصادی کشور نقش داشته باشند چرا که امروز یکی از مشکلات و دغدغههای کشور، موضوع اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی محسوب میشود و اگر چنانچه رشتههای مهارتی را بیشتر مورد توجه قرار میدادیم کمتر با این چالش روبرو بودیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای کشور ارتقای مهارت برای کمک به اقتصاد کشور را از هدف و رسالت عمده دانشگاه فنی و حرفهای که یک دانشگاه مأموریت گرا، محسوب میشود، عنوان کردوافزود: رابطه تنگاتنگی با بازار تولید و کار دارد از سوی دیگر بیش از ۶۰ تا ۷۰ درصد دروس این دانشگاه به صورت آزمایشگاهی و کارگاهی آموزش داده میشود لذا فارغالتحصیلان قبل از بازار کار مهارتها را آموخته و در نتیجه شانس بیشتری برای اشتغال دارند.
وی با تأکید براینکه توسعه رشتهها بر حسب نیاز به مهارت و اشتغال همان استان تعیین میشود تا بتوانیم کاربردیترین حالت آموزشها را شاهد باشیم ادامه داد: فارغ التحصیلان این دانشگاه عمدتاً جذب اشتغال میشوند و به صورت میانگین شاهد اشتغال ۶۳ درصد از دانشجویان در سراسر کشور بودهایم که آمار اشتغال مناسبی در قیاس با دیگر دانشگاهها محسوب میشود.
نظر شما