به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «علیرضا رمزی» امروز(۵ آبان) در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار داشت: سوم تا نهم آبان ماه به نام هفته بیمه سلامت نامگذاری شده است، این مجموعه به عنوان نخستین سازمان بیمهای کشور در ۲۶ سال قبل تاسیس شد و یکی از مهمترین ماموریتها دسترسی عادلانه، حمایت از بیمهشدگان، ایجاد حفظ سلامت بیمهشدگان و حفاظت مالی بیمهشدگان است.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی افزود: از سال ۹۱ سازمان بیمه خدمات درمانی با عنوان سازمان بیمه سلامت تغییر نام یافت تا عموم مردم بتوانند از خدمات بیمهای برخوردار شوند و در حد فاصل سالهای ۹۳ تا ۹۶ تعداد ۱۱ میلیون نفر تحت پوشش همگانی بیمه سلامت قرار گرفتند که از این میزان یک میلیون و ۱۴۰ هزار نفر در خراسان رضوی بود که دومین آمار کشور را به لحاظ تعداد داشت، ضمن اینکه در مجموع ۳ میلیون ۱۸۳ هزار ۷۶۷ نفر تحت پوشش این بیمه در ۵ گروه بیمهای کارمندی، اقشار، روستایی و عشایری، سلامت و ایرانیان هستند.
وی با بیان اینکه پوشش بیمهای اتباع خارجی از سال ۹۴ در دستور کار قرار گرفت، خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۸ هزار ۲۵۵ نفر تحت پوشش قرار گرفتند، ضمن اینکه ۵۷ و ۶۰۱ نفر از مددجودیان کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی تحت پوشش اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی هستند.
رمزی ادامه داد: حدود ۵ هزار نفر از افراد غیرتحت پوشش در زندانها تحت پوشش بیمه سلامت استان قرار گرفتند، ضمن اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۴ هزار نفر از خدمات ویژهای در حوزه پوشش درمان اعتیاد برخوردار شدند، در حوزه افزایش دفاتر بیمه سلامت در خراسان رضوی ۲۴۰ اشتغال جدید را در ۶۰ دفتر جدید ایجاد شده در سطح استان داشتهایم.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی تاکید کرد: در بند الف ماده ۷۰ برنامه ششم توسعه اجرای قانون بیمه همگانی برای ۸ میلیون فرد غیرتحت پوشش از آبان ماه سال ۹۸ اجرایی شده که در دهکهای ۱ تا ۳ رایگان، دهکهای ۴ تا ۶ با تخفیف ۵۰ درصد و دهکهای بالاتر پرداخت هزینه کامل دیده شده و تاکنون برای ۴۰۰ هزار نفر در سطح استان دفترچه بیمه سلامت صادر شده است.
وی ادامه داد: حدود ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت استان فاقد پوشش بیمه هستند که طبق وعده مدیرعامل سازمان کل بیمه سلامت ایران تا سال ۱۴۰۰ بیمه خواهند شد، اما شرط نخست مراجعه خود مردم و هزینهکردها متناسب با دهکهای اعلام شده است.
رمزی با ذکر این نکته که به بحث بیمه نباید با نگاه هزینه نگاه کرد، گفت: هزینهکرد در حوزه بیمه بهواقع هزینه نیست و فرد در مسیر درمان و سلامت خود هزینه کرده و اگر این کار را نکند در زمان بیماری از حمایت و خدمات بیمهای برخوردار نمیشود.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی افزود: حمایت اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی از ۴۱ بیمارستان دانشگاهی استان صورت میپذیرد و این حمایتها را از مراکز درمانی غیردانشگاهی هم داریم، این حمایتها در دوره بحران کرونا بیشتر بوده و بهجهت حفظ سلامت کارکنان بیمه و بیمارستانها اسناد کاغذی حذف شده و بهصورت الکترونیکی ارسال میشود.
وی با اشاره به اینکه هزینههای درمانی رشد بیش از دو برابری را داشته و با این وجود در خصوص تامین منابع مشکلی نداشتیم، بیان کرد: یکی از اقدامات خوب صورت گرفته در حوزه تامین منابع مالی اعتبار ۱۰۶۲ میلیارد تومانی به استان اختصاث یافت که کل معوقات سال ۹۷، معوقات سال ۹۸ تا پایان بهمن ماه و معوقات سال ۹۹ تا پایان تیر ماه پرداخت شد.
رمزی خاطرنشان کرد: همچنین پروژه استحاقسنجی الکترونیک یکی دیگر از اقدامات بیمه سلامت بوده که فرد فقط از خدمات یک بیمه برخوردار شود و اینگونه نباید که همزمان از خدمات چند بیمه استفاده کند.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی اضافه کرد: حمایت دارویی و درمانی از بیماران کرونایی در حال انجام است، اما حمایت کاملتر در خصوص تهدات بیمهای نیاز تخصیص اعتبار ویژه از سوی مسئولان است؛ در ۸ ماهه کرونایی حمایتهای دارویی و درمانی زیادی از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ تا حد توان صورت پذیرفته و برای حمایتهای بیشتر نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه هستیم.
وی افزود: حذف دفترچه کاغذی و تبدیل آن به دفترچه الکترونیکی و مشاهده مدارک و سوابق از طریق شماره ملی اقدام دیگر دولت تدبیر و امید بوده که هنوز به سرانجام نرسیده و باید ابتدا زیرساختهای آن فراهم شد و در کنار آن مشارکت پزشکان، مراکز درمانی، مراکز تصویربرداری، داروخانهها و غیره را هم باید داشته باشیم.
نظر شما