به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «سعید اوحدی» امروز در جمع خبرنگاران پس از ورود به تبریز اظهار داشت: حضور در استان آذربایجان شرقی هجدهمین سفر از مجموعه سفرهای استانی است که به صورت هفتگی در حال برگزاری است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص اهداف این سفر گفت: در این سفر دو تفاهمنامه تأمین زمین جهت 2 هزار و 846 واحد مسکونی برای ایثارگران استان آذربایجان شرقی و تأمین اشتغال برای ایثارگران این استان امضا میشود. موضوع اشتغال از چالشهای اصلی پیشروی جامعه ایثارگری است و تمام دستگاهها باید در زمینه حل این مسئله تلاش و همکاری داشته باشند.
اوحدی با اشاره به برنامههای فرهنگی پیشروی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در دیداری که با انجمنهای جانبازی داشتیم تصمیم گرفته شد تا به مناسبت چهلمین سال دفاع مقدس و هفته بسیج بزرگترین مسابقات ورزشی جانبازان در سراسر کشور برگزار شود.
معاون رئیس جمهور همچنین با خانواده معظم شهید «علیرضا غریبانی مقدمنژاد»، آزاده و جانباز سرافراز «حجتالاسلام مهدی عالی (امام جمعه موقت تبریز با سابقه نزدیک به 2000 روز اسارت)» و جانباز معزز ۷۰ درصد «محمدعلی پرغو» دیدار و گفت و گو کرد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان سفر خود به استان آذربایجان شرقی با حضور در مراسم امضای تفاهمنامههای تأمین مسکن و اشتغال ایثارگران در استانداری آذربایجان شرقی، اظهار داشت: مقدمات امضای این تفاهمنامهها با تلاش و همت استاندار محترم استان آذربایجان شرقی فراهم شده است که از ایشان و تمام مسئولان این استان که در مسیر امضای این تفاهمنامه تلاش کردهاند تقدیر و تشکر میکنیم.
اوحدی با بیان اینکه نامگذاری هفته وحدت با ابتکار و آیندهنگری امام خمینی(ره) صورت گرفت، افزود: در کارنامه معمار کبیر انقلاب شاهد نامگذاریهایی هستیم که نشاندهنده نگاه بلند ایشان است. تاثیرات این نامگذاریها تنها منحصر به داخل کشور نیست و عمدتاً جنبه بین المللی پیدا کرده است. به عنوان مثال نامگذاری روز قدس تاثیر زیادی در عرصه بین المللی دارد و هفته وحدت هم از این مسئله مستثنی نیست و نقشی اساسی در بین مردم ایفا میکند.
وی افزود: انسانهای بزرگ به دلیل جلوتر بودن از زمان خود پیشبینیها و آیندهنگریهای مهمی دارند. امروز میبینیم که دنیا با چالش جدی در زمینه انسجام ملی، وحدت و تابآوری مردم در برابر بحرانها روبرو شده است که نمونه بسیار مشخص آن مواجهه مردم دنیا با بیماری کرونا است. در چنین شرایطی شاهد آثار و برکات آیندهنگری حضرت امام (ره) در نامگذاری هفته وحدت هستیم. نگاه ایشان در نامگذاری هفته وحدت نگاهی استراتژیک و برگرفته از آموزههای دینی بود.
معاون رئیس جمهور تصریح کرد: وحدت بین اهل سنت و شیعیان در کشور ما به خوبی مشخص است و تبلور آن را در دوران دفاع مقدس دیدیم که عزیزان اهل سنت ما پا به پای برادران اهل تشیع برای دفاع از کشور و انقلاب جنگیدند و در این راه جان و سلامتی خود را فدا کردند تا درخت تنومند اسلام آبیاری شود. در دوران اسارت نیز شخصاً شاهد این بودم که وقتی سربازان بعثی میخواستند نوجوانی از شیعیان را برای شکنجه از جمع جدا کنند، برادران اهل سنت با مقاومت و ایستادگی خود مانع این کار شدند. وحدت نه یک شعار بلکه یک راهبرد استراتژیک برای جامعه اسلامی است و مبنای آن آموزههای پیامبر اسلام (ص)، اعتقادات و ارزشها است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری، گفت: ایشان همواره بر ضرورت وحدت تأکید بسیاری دارند زیرا نقطه مقابل وحدت تفرقه است. امروز هدف تمام فشارها و تحریمهای دشمنان علیه مردم ایران ایجاد ناامیدی و تفرقه است و کلید عبور از این فراز و نشیبها بیشک همان مسئله وحدت خواهد بود. عزت، سربلندی و افتخاری که به برکت خون شهدا و ایثارگران به دست آمده است تنها با صبر و وحدت پابرجا خواهد ماند.
نظر شما