به گزارش خبرگزاری شبستان، آواز بیک عبدالرزاق سفیر قرقیزستان در جمهوری اسلامی ایران، با علیاصغر خانی رئیس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و قرقیزستان دیدار و گفتوگو کرد.
خانی در ابتدای این دیدار با اشاره به ارتباطات تاریخی و فرهنگی دو ملت ایران و قرقیزستان گفت: همواره روابطی دوستانه با قدمت فرهنگی و تاریخی بین مردم دو کشور برقرار بوده است.
رییس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و قرقیزستان با تأکید بر ضرورت ارتباطات میان مجالس دو کشور گفت: مجلس شورای اسلامی از گسترش روابط پارلمانی با پارلمان قرقیزستان استقبال می کند و آن را موجب توسعه مناسبات و تحکیم و تقویت همکاری های فیمابین میداند.
وی با اشاره به تشکیل گروههای دوستی پارلمانی در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی یادآور شد: گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و قرقیزستان در تلاش است، توسعه و گسترش مراودات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور را تسهیل کرده تا فرصت های سرمایهگذاری های مشترک برای تجار و بازرگانان دو کشور بیش از پیش فراهم شود.
خانی گفتگو و رایزنیهای مستمر مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران و قرقیزستان در موضوعات منطقهای و بینالمللی را با اهمیت دانست و تصریح کرد: همکاری و تعاملات سیاسی و اقتصادی فی مابین موجب ارتقا سطح مناسبات اقتصادی و تجاری خواهد بود و بهرهمندی مردم دو کشور از منافع آن را به دنبال دارد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ظرفیت های فراوانی در بخشهای کشاورزی، معادن و انرژی در ایران و قرقیزستان مهیا می باشد که باید با برنامه ریزی مناسب از آن بهره برد.
نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی همه گیری ویروس کرونا را مشکل همه کشورهای جهان دانست و بر تبادل تجارب و همکاریهای بهداشتی و درمانی میان جمهوری اسلامی ایران و قرقیزستان تأکید کرد.
آواز بیک عبدالرزاق سفیر قرقیزستان در تهران هم در ادامه این دیدار پیوندهای عمیق و دیرینه میان مردم دو کشور را بسترساز فرصت های مناسب برای توسعه مراودات اقتصادی و اجتماعی دانست و افزود: نقش گروههای دوستی پارلمانی در مجالس دو کشور به پیشبرد همکاریهای فیمابین در سطوح مختلف کمک خواهد کرد و مردم دو کشور از منافع همکاریهای مشترک بهره مند خواهند شد.
سفیر قرقیزستان در تهران افزایش ارتباطات میان گروه های دوستی پارلمانی و کمیسیون های تخصصی در مجالس دو کشور را زمینه ساز ارتقا مراودات و تعاملات پارلمانی دانست و بیان داشت: تقویت مناسبات و تبادل نظر میان نمایندگان مجالس قرقیزستان و ایران موجبات درک و شناخت متقابل از توانمندیها در دو کشور میشود و این امر به تسهیل و تسریع همکاری ها در عرصه های دیگر منجر خواهد شد.
نظر شما