تداوم قرنطینه خانگی بیماران کرونایی موردتوجه باشد

موسوی بابیان اینکه ۳۰ درصد بیماران کرونایی رعایت نمی‌کنند و از قرنطینه خانگی خارج می‌شوند، گفت:تشکیل قرارگاه سلامت و معنویت جوانان انقلابی با محوریت مساجد محلات می‌تواند کمک خوبی در اجرای دقیق قرنطینه خانگی باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «سید عباس موسوی» امروز(10آبان)  در اولین نشست قرارگاه سلامت و معنویت جوانان انقلابی ضمن تشریح شرایط بحران شیوع کرونا در مازندران، گفت: شاید نسبت به برخی استان‌ها هنوز وارد پیک سوم کرونا نشدیم .خوشبختانه وفاق و همدلی در استان شاهدیم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بابیان اینکه کرونا متأسفانه در فصل گرم سال هم مهار نشد و هنوز دامن‌گیر مردم سراسر جهان است، افزود: این بیماری مزمن شده و کار مدیریت این بیماری اجتماعی‌تر شده است. مدیریت درمان از حوزه بهداشت و درمان خارج شد و به حوزه اجتماع منتقل‌شده است‌.

 

وی با تأکید بر اینکه برای مهار این ویروس نیازمند تغییر در رفتارهای درازمدت هستیم  تا راه جدی برای درمان کرونا پیدا شود، اظهار کرد: استان مازندران در پیک اول بیماری کرونا در انجام فعالیت‌های ضد کرونایی پیشرو بوده است،در حد اجرای چندهفته‌ای پیش رفتیم با توجه به افت بیماری متوقف شد وضعیت جدید را باید شروع کنیم.

 

موسوی با اشاره به اهمیت و جایگاه پزشک خانواده در غربالگری و شناسایی بیماران کرونایی، ادامه داد: وجود پزشک خانواده در استان یک مزیت است و  می‌تواند کمک‌کار خوبی برای غربالگری بیماران کرونایی باشد.

 

وی اذعان کرد: شناسایی بیماران کرونایی بخش بسیار مهم جبهه مقابله و مهار کرونا به شمار می‌رود.

 

موسوی بابیان اینکه بیماران کرونایی 2دسته هستند و عده‌ای در بیمارستان بستری می‌شوند و تعدادی نیز به تشخیص پزشک معالج در قرنطینه خانگی دوران نقاهت خود را طی می‌کنند،خاطرنشان شد: قرنطینه خانگی نیازمند کنترل و پایش است چراکه ۳۰ درصد رعایت نمی‌کنند و از قرنطینه خارج می‌شوند.

 

وی بابیان اینکه تشکیل قرارگاه سلامت و معنویت جوانان انقلابی با محوریت مساجد محلات می‌تواند کمک خوبی در اجرای دقیق قرنطینه خانگی باشد، گفت: این قرارگاه می‌تواند این افراد را رصد کند و به تأمین نیازهایشان بپردازد در قرنطینه باید از خانه خارج نشوند کسی باشد خریدشان را انجام دهد .

 

موسوی اضافه کرد: بخشی از جامعه افرادی هستند که قرنطینه معکوس دارند. به افراد آسیب‌پذیر و مسن باید کمک شوند تا کمترین حضور را در اجتماع داشته باشند، عمده مرگ‌ومیر در افراد مسن و افرادی است که بیماری زمینه‌ای دارند.

 

وی با تأکید بر اینکه مردم بیشتر از اصناف از ماسک استفاده می‌کنند، گفت: فرهنگ عمومی بهترین واکسیناسیون ماسک است استفاده از ماسک را باید فراگیر کنیم.

 

 

کد خبر 988618

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha