کار خبرگزاری شبستان یک فعالیت توحیدی است / فعالیت چشمگیر شبستان در عرصه جنگ نرم و جنگ فرهنگی

چهری، گفت: کار خبرگزاری شبستان در مرحله نخست یک فعالیت توحیدی است و لزوما محور توحید باید در فعالیت های آن بروز و نمود ویژه ای داشته باشد.

مجید چهری، رئیس دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در کرمانشاه گفت:شبستان یک خبرگزاری با محوریت دین و مذهب است و در عرصه جنگ نرم و جنگ فرهنگی فعالیت چشمگیری دارد و آنچه مهم به نظر می رسد اهمیت و فراوانی حوزه کاری خبرگزاری شبستان است. 

 

وی خاطر نشان کرد: از آنجا که مسجد در فرهنگ اسلامی از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار هستند و در این راستا تقویت جایگاه مساجد ، اهمیت آن و نیز تلاش در رونق دهی به فعالیت های پیرامون مسجد نیز از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار خواهد بود.

 

 رئیس دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه ، افزود: نوع فعالیت و کارکرد خبرگزاری شبستان تاثیر مستقیمی بر معرفی مسجد تراز اسلامی و بازتاب فعالیت ها و کارکرد های آن دارد.

 

چهری با اشاره به اینکه  فعالیت های مذهبی خبرگزاری شبستان بسیار گسترده است تصریح کرد: جایگاه خبرگزاری شبستان به عنوان یک رسانه دینی و مولفه های مهم حوزه کاری آن و نیز نوع مواجهه با تهاجم فرهنگی و تهدیدات مربوط به نسل جوان را می توان با استناد به آیه شریفه ۱۸ سوره توبه بررسی کرد،در این آیه شریفه خداوند متعال ویژگی آبادگران مسجد را در درجه اول ایمان به خدا، سپس ایمان به معاد و بعد از آن اقامه نماز(به پا داشتن و نه صرفا نماز خواندن) و پرداخت زکات می داند.

 

وی گفت: کار خبرگزاری شبستان در مرحله نخست یک فعالیت توحیدی است و لزوما محور توحید باید در فعالیت های آن بروز و نمود ویژه ای داشته باشد. چرا که ساماندهی و تصحیح رابطه انسان با خدا وصل و اساس دعوت انبیاء سلام الله علیهم اجمعین است و در بیان آیه شریفه فوق، مرحله دوم فعالیت ها بر محور نهادینه سازی باور به معاد است. تنها موحدان و باور مندان به معاد و روز قیامت هستند که به آبادانی مساجد می پردازند. پس این مولفه مهم باورسازی در حوزه معاد نیز می تواند از رسالت های مهم رسانه های دینی خصوصا خبرگزاری شبستان باشد.

 

چهری در پایان ، اصل معاد را موضوعی مهم در تربیت دینی دانست و تاکید کرد: در تهاجم فرهنگی باید ابتدا مولفه خداباوری و معاد برای جوان مسلمان تفهیم شود ،و جالب است بدانید در روش شناسی تربیت دینی و همگام با سیر تربیتی قرآن کریم برای مخاطبان، خداشناسی و باور به معاد از مراحل نخستین تربیت دینی به شمار می آیندو نکته جالب تر این است که در برابر هجمه های تبلیغاتی رسانه های بیگانه و تهاجم فرهنگی علیه نسل نوجوان و جوان مسلمان، مولفه خداباوری و معاد باوری مهم ترین نقش و  بیشترین اثر در خنثی سازی شبهات و تقویت مخاطبان را بر عهده دارند.

کد خبر 991209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha