به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، سرهنگ« احسان جهانبخش»، امروز(19 آبان) در دیدار با فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان لرستان، اظهار داشت: تمام نیروهای جهادی استان آمادگی کامل دارند که در لبیک به ندای رهبر مبنی بر حضور نیروهای انقلابی و جهادی در عرصه مبارزه با بحران کرونا، به میدان بیایند.
مسئول بسیج سازنندگی استان لرستان اظهار داشت: در این راستا جهت تقویت هماهنگی بین گروه های جهادی و شبکه بهداشت و درمان استان، بسیج جامعه پزشکی وسازمان تبلیغات اسلامی جلسات هم اندیشی برگزار شده است.
وی افزود: در این جلسات ظرفیت ها بررسی شد و تلاش شد که با بهره گیری از ظرفیت گروه های جهادی برای برگزاری رزمایش کمک های جهادی و فعالیت های مقابله با کرونا با نام سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی انجام شود.
جهانبخش بیان کرد: تمام نیروهای جهادی استان آمادگی کامل دارند که در عرصه مبارزه با بیماری کرونا به یاری مردم و شبکه بهداشت و درمان بیایند.
وی با بیان اینکه بخشی از کار ها هم اکنون شروع شده است، افزود: در حوزه ضدعفونی نقطه ای مناطق عمومی تلاش ها اولیه آغاز شده است.
سرهنگ جهانبخش با اشاره به فعالیت 2 هزار و 100 گروه جهادی در استان، اذعان داشت: گروه های جهادی استان تخصصی هستند و در عرصه های مختلف یاری رسان مردمو شبکه بهداشت و درمان خواهندبود.
مسئول بسیج سازندگی استان لرستان افزود: ضدعفونی تمام معابر استان به صورت منظم و محله محور توسط گروه های جهادی بسیج سازندگی انجام شده است.
وی بیان کرد: تهیه و توزیع مواد ضدعفونی کننده و الکل در مرحله نخست مقابله با بحران کرونا در استان توسط بسیج سازندگی و گروه های جهادی انجام شده است.
سرهنگ جهانبخش دستگیری از محرومان و اقشار آسیب دیده از کرونا را از مهم ترین برنامه های بسیج سازندگی دانست و افزود: 122 هزار بسته معیشتی در مراحل گذشته تا قبل از رهنمود فعلی رهبر معظم انقلاب مبنی بر حضور نیروهای جهادی و انقلابی در عرصه مبارزه با بحران کرونا، در جامعه توزیع شده است.
وی ادامه داد: نزدیک به 300 هزار طعام طبخ گرم و به صورت تحویل به درب منازل، 237 مورد جهیزیه، 10 هزار و 500 مورد لوزام التحریر، 185 هزار مورد بسته های بهداشتی،106 مورد لوازم خانگی، 9 هزار و 255 مورد کارت هدیه بوده است.
سرهنگ جهانبخش بیان کرد: نیازمندان و اقشار آسیب دیده از بحران کرونا از طریق پایگاه های مقاومت بسیج در محلات شناسایی شده اند.
وی افزود: بالغ بر 76 هزار افراد متضرر از کرونا توسط پایگاه های مقاومت بسیج شناسایی شده اند که این افراد در بخش های مختلف از حمایت های معیشتی بهره مند شده اند.
فرمانده بسیج سازندگی استان لرستان خاطرنشان کرد: در مرحله اخیر برنامه های بسیج و گروه های جهادی در راستای مقابله با بحران کرونا، کمیته های تخصصی رزمایش مومنانه در سپاه استان با دبیری بسیج سازندگی تشکیل می شود.
وی افزود: انتظار می رود که دیگر ارگان ها و نهادهایی که در زمینه مقابله با بحران کرونا فعالیت دارند، برای هم افزایی با این دبیرخانه همکاری داشته باشند که بتوانیم خدمتی وسیع تری را به مردم ارائه دهیم.
سرهنگ جهانبخش با تاکید بر ضرورت پرهیز از موزای کاری، افزود: اگر عرصه های خدمت رسانی دقیق و نقطه ای مشخص شود و به شبکه بهداشت اعلام شود، نتیجه بهتری حاصل می شود.
وی ادامه داد: در طول دوره هم پایش های با هدف رفع نقص و به روزرسانی خدمت انجام می شود.
سرهنگ جهانبخش خاطرنشان کرد: موازی کاری و نبود دبیرخانه مرکزی برای تقسیم کار، آسیب جدی در حوزه خدمت رسانی به مردم و مقابله با بحران کرونا است.
وی اظهار کرد: در بحث رزمایش مومنانه و کمک های معیشتی هم اگر نهادهای مانند ستاد اجرایی فرمان امام (ره)،بنیاد مستضعفان، بنیاد علوی، کمیته امداد و ... همکاری متمرکزی داشته باشند و سامانه واحدی برای شناسایی افراد نیازمند و حمایت از آن انجام شود، بستر خدمت رسانی بهینه به مردم نیازمند فراهم می شود.
مسئول بسیج سازندگی استان لرستان با بیان اینکه رزماش مومنانه بسیج در راستای مقابله با بحران کرونا تا پایان سال جاری ادامه دارد، افزود: این هماهنگی ها برای اینکه کسی جا نماند و چتر حمایتی برای همه نیازمندان باشد ضروری است.
نظر شما