حجت الاسلام «حسین تقی پور» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری در خصوص علم و جایگاه علم در اسلام و اهمیت استفاده از علم و فکر برای برون رفت از مشکلات اقتصادی و فرهنگی بیان کرد: مقام معظم رهبری(مدظله العال) فرمودند: ما باید دشمن را در سه حوزه« امنیت، اقتصاد و فرهنگ» مایوس کنیم این استراتژی امروز ما است.
امام جمعه شهرستان رامسر افزود: حوزه، دانشگاه، صنعت و کشاورزی همه باید به این سمت حرکت کنند، باید دشمن را مایوس کنیم، نه اینکه دشمن زمینه یاس ما را فراهم کند.
حجت الاسلام تقی پور تصریح کرد: انسان مایوس حتما انتهای کارش به خودکشی و نابودی خودش میانجامد، اگر بخواهیم این استراتژی را در جامعه اجرا کنیم نیاز به سازوکار و تاکتیک دارد.
وی با اشاره به فرموده پیامبر اسلام حضرت محمد(ص)، گفت: عاقلترین مردم کسانی هستند که همانطور که خدا را میشناسند و اطاعت می کنند دشمن را بشناسند و نافرمانی کنند، مخالفت با دشمن یکی از شاخصههای افراد عاقل است.
حجت الاسلام تقی پور تاکید کرد:امروز به لطف الهی ما در حوزه امنیت، حرف محکم برای عرضه به دنیا داریم و امنیت خودمان را در پناه علم ( دستیابی انواع پهبادها و موشکها) حفظ کردیم. باید در سایه علم در سایر حوزه ها نیز زمینه توسعه و پیشرفت انقلاب اسلامی را فراهم کنیم.
وی خاطرنشان کرد: اگر شهید حسن تهرانی مقدم را پدر موشکی ایران می دانیم که دشمن تشنه به خون او بود و وی کسی بود که دشمن را ترسانده بود در سایه علم بود، اینکه سر قبرش نوشت به اسرائیل بگویید که من در صدد نابودیاش هستم این اراده درپرتو ایمان به خدا و استفاده درست از علم بروز و ظهور کرده بود.
حجت الاسلام تقی پور اضافه کرد: شما میدانید ما از نظر اسلام موظف نیستیم که آغازگر جنگ باشیم مگر در شرایط خاص، ما فقط باید از خودمان دفاع کنیم، اما در آیات قرآن کریم آمده است؛ تا میتوانید به توانمندی رزمیتان بیافزایید.
امام جمعه رامسر بیان کرد: حال سوال اینجاست توانمندی رزمی در سایه علم حاصل میشود یا در سایه جهل و ناآگاهی؟ قطعا در سایه علم! امروز ما در اقتصاد وضعیت نامناسبی داریم برای دستیابی به یک اقتصاد خوب و محیط زیست آرامبخش باید از علم بهره بگیریم.
حجت الاسلام تقی پور تاکید کرد: امروز اگر ما در صنعت انرژی هسته ای اصرار میورزیم چون دانش هستهای میتواند ما را در اقتصاد کمک کند. اما دشمنان انقلاب اسلامی و اسلام به جهت اینکه با پیشرفت مسلمانان مخالف هستند و از توسعه اسلام می هراسند بهانه می کنند که این انرژی فقط میتواند تبدیل به بمب هستهای شده و به ابزار و سلاحهای کشتار جمعی تبدیل شود.و برای فعالیت های هسته ای در ایران اسلامی کارشکنی می کنند.
وی متذکر شد: اگر ما در یک قطعه زمینی ۲۰ کیسه برنج برداشت میکردیم با بهرهوری از انرژی هستهای میتوانیم ۶۰ کیسه برداشت کنیم،اگر با مواد سمی که برای جسم انسان، محیط زندگی و زیست ضرر دارد را حذف و برای محصولات کشاورزی از ظرفیت انرژی هسته ای بهره مند شویم قطعاً ماندگاری و مانایی محصولات کشاورزی همانند سیب زمینی، گندم، جو و... را شاهد خواهیم بود.
حجت الاسلام تقی پور با اشاره به مهاجرت نخبگان، اذعان کرد: امروز ما میتوانیم بسیاری از انرژیها را بدون ضربه زدن به لایه ازون به خدمت بشریت درآوریم اما متاسفانه برخی از مسئولین به جای بهره مندی از فکر و توان نخبگان با بی توجهی به اندیشه آنها زمینه ساز مهاجرت این نخبگان علمی می شوند.
امام جمعه رامسر ادامه داد: یک مخترع در کشور بخاری هوشمند طراحی کرده که خروجی اش مصرف سوخت کم و گرمای زیاد بوده، برای دریافت مجوز آنقدر بین ادارات سرگردان شد تا اختراع خود را در خارج از مرزهای جمهوری اسلامی ایران در اختیار خارجی ها قرار داد و پایهریزی صنعتش را در کشوری دیگر آغاز کرد.
حجت الاسلام تقی پور یادآور شد: مخترع دیگری را یاد دارم که ماشینی طراحی کرد که با برق شارژ می شد و باطری آن ۸۰۰ کیلومتر دوام می آورد. و به جای خروج دود از اگزوز خودرو، آب از اگزوز خارج میشود و نیاز به بنزین نداشت. مسئولان کاری کردند که ماشین خود را به دریا انداخت و به کشور دیگری مهاجرت کرد.
وی با اشاره به فرموده امیرالمومنین علی (ع) گفت: به علم عمل کنید تا به غنیمتهای فراوان دست یابید، اگر میخواهید رستگار شوید از علم و عالم اطاعت کنید از دانشمندان بهره گرفته و از جهل دوری کنید مملکتی که مسئولان آن به دانشمندانش اهمیت ندهند خار و ذلیل میشود.
حجت الاسلام تقی پور اعلام کرد: سرگردانی و اوضاع نابسامان اقتصاد امروز بر پایه خودخواهی، بی تقوایی و نداشتن برنامه، علم ستیزی و دانشمند گریزی است.
وی با اشاره به حدیث دیگری از امام علی (ع) اظهار کرد: شرافت در سایه علم است، از این منظر کسانی که دانشمندگریزی و علم ستیزی میکنند و کاری میکنند که در لابه لای قوانین و امتیازات و حمایت نکردنهای مالی دانشمندان فرار کنند، شرف انسانی را به باد دادند و قدرت مملکت خود را نخواستند.
نظر شما