به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، «محسن اکبری» در دیدار با معاون استاندار سیستان وبلوچستان اظهار داشت: انقلاباسلامی یک موهبت الهی است که همه مردم جامعه با احیا و اجرای امر بهمعروف و نهی از منکر میتوانند آن را حفظ و پایههایش را مستحکمتر کنند.
وی افزود: مدیرانی که به برکت همین انقلاب امروز در جایگاههای مختلف حضور دارند باید بدانند که خدمت به مردم نوعی معروف است و انجام امور غیر آن از مصادیق منکر محسوب میشود و اگر مدیران در هر جایگاه و رتبه به این باور برسند که خدمت به مردم توفیقی ارزشمند میباشد که به آنها داده شده است هرگز به بیراهه نمیروند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تاکید کرد: مسئولان باید به وظیفه خدمتگذاری خود عمل کنند و البته مردم نیز حق دارند تا آنها را به چالش کشیده و از راه مطالبهگری صحیح خواستههای برحق خودشان را پیگیری کنند.
وی ادامه داد: البته این موضوع نباید فراموش شود که مطالبهگری نیز باید بر اساس قاعده و قانون خود و منصفانه و به دور از نگاههای سیاسی و غرضورزی توام با ارائه راهکار صورت گیرد که اگر خارج از آن باشد بازی در زمین دشمن و تهیه خوراک فکری و رسانهای بیگانگان خواهد بود.
وی اظهار داشت: یکی از مواردی که همواره مورد نقد و مطالبه جدی مردم است بکارگیری مدیران ضعیف است که بعضاً مشاهده میکنیم همین افراد به دلایل مختلف توسط دستگاههای امنیتی بازداشت و روانه زندان میشوند.
اکبری تاکید کرد: دستگیری و حذف یک مدیر هرگز جای خوشحالی ندارد چرا که نظام برای رشد و پیشرفت هر مدیر سالها تلاش کرده و وقت و هزینه خرج کرده که به انحراف رفتن وی ضربه سختی به اعتماد عمومی مردم زده و مدیران خدوم و صادق را نیز تحتالشعاع قرار میدهد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان ادامه داد: سیستانوبلوچستان امروز در حوزههای آبرسانی، زیرساخت جادهای، حمل و نقل، فضای آموزشی و... دچار عقبماندگی است که البته حجم بسیاری از آن مربوط به دوران پیش از انقلاب است که کاستن از این کمبودها باید همواره مدنظر دولتها باشد.
امر به معروفونهیازمنکر باعث اصلاح رفتار میشود
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان وبلوچستان نیز در این جلسه گفت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از بهترین مصادیق و اهرمها برای اصلاح رفتار و افزایش اثربخشی مدیران و کارکنان در دستگاههای اجرایی است که باید احیا و با نهایت دقت به مرحله اجرا در بیاید.
ثریا سیدزاده افزود: برای احیای این دو فریضه مهم نیاز است که سلسله جلسات و دورههای آموزشی مستمر و بدون وقفه در سطوح مختلف ویژه مدیران و کارکنان برگزار شود و روش های صحیح و اهداف و آثار و برکات امر به معروف و نهی از منکر به افراد بازگو شود.
وی ادامه داد: ما همواره از مطالبهگری در چارچوب حمایت کرده و پاسخگویی به مردم را جزو وظایف خود میدانیم و معتقدیم که ستاد امر به معروف و نهی از منکر با توجه به رویکرد جدید خود میتواند در این راه بسیار موثر و تاثیر گذار باشد.
به گفته سیدزاده؛ نگاههای بخشینگر مانع اثربخشی موثر افراد در ادارات میشود که بسیار نیز مهلک است و باید همه مردم و مسئولان خود را در سایه پرچم مقدسایران اسلامی دانسته و یکصدا و همگام برای حفظ ارزشهای نظام و انقلاباسلامی و خدمت به مردم تلاش کنند.
معاون استاندار تاکید کرد: در استان ما برنامههای فرهنگی متعددی برگزار میشود اما لازم است تا این امور به صورت کانونی و تجمیعی و استفاده از ظرفیتها و خرد جمعی برگزار شود تا به نتیجه دلخواه برسیم.
وی با اشاره به اینکه نقد سازنده از یک مدیر منجر به اصلاح رفتار و افزایش رضایتمندی جامعه میشود تاکید کرد: تمام امکانات این معاونت برای برگزاری دورههای آموزشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آماده و مهیاست و از برگزاری آن نیز استقبال میکنیم.
نظر شما